aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Η επιθυμία του Λάζαρου και οι ανοικτές κεραίες στην Κύπρο

Ανόρθωση: Η επιθυμία του Λάζαρου και οι ανοικτές κεραίες στην Κύπρο

Άδοξα ολοκληρώνεται η συνεργασία του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου με την Ανόρθωση. Ο Ελλαδίτης μεσοεπιθετικός αναγεννήθηκε την περασμένη σεζόν, ήταν ο πρώτος σκόρερ της «Μεγάλης Κυρίας» στη σεζόν και στα 35 του χρόνια όχι μόνο κατάφερε να κερδίσει νέο συμβόλαιο με την ομάδα της Αμμοχώστου, αλλά με αυξημένες απολαβές.

Πληροφορίες του Goal.com.cy αναφέρουν ότι η συμφωνία των κυανόλευκων με τον Χριστοδουλόπουλο προνοούσε ετήσιες απολαβές κοντά στις 240.000. Οι δρόμοι των δύο πλευρών χωρίζουν με εντολή του Τσίσκο Μουνιόθ, ο οποίος είναι και ο αρμόδιος για να απαντήσει στο ερώτημα εάν η απόφαση βασίστηκε σε αγωνιστικούς ή άλλους λόγους.

Η επόμενη ημέρα βρίσκει τον Χριστοδουλόπουλου να εξετάζει τα επόμενα του βήματα. Ο Ελλαδίτης μεσοεπιθετικός αισθάνεται ότι μπορεί να ανταποκριθεί σε ψηλό επίπεδο και έχει ανοικτές κεραίες στην Κύπρο. Το κατά πόσο προκύψει ενδιαφέρον από μεγάλες ομάδες του νησιού ή ομάδες με πρωταγωνιστικές βλέψεις θα το δείξει ο χρόνος. Άλλωστε, απομένει μόνο ένα εικοσαήμερο για να ανοίξει επίσημα η χειμερινή μετεγγραφική περίοδος.

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ