aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Η επική ανατροπή, η πώρωση και τα αμοντάριστα πλάνα! (vid)

Ανόρθωση: Η επική ανατροπή, η πώρωση και τα αμοντάριστα πλάνα! (vid)

Η περσινή μεγάλη ανατροπή (το 0-2 έγινε 3-2) με τον Απόλλωνα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», είναι μία από τις επιτυχίες που δεν ξεχνιούνται στις τάξεις του κόσμου της «Μεγάλης Κυρίας».

Στην περσινή σεζόν και συγκεκριμένα στις 23 Ιανουαρίου 2016 η Ανόρθωση φιλοξένησε τον Απόλλωνα στο ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής. Η ομάδα της Λεμεσού προηγήθηκε στο σκορ με 1-0, ακολούθησε η αποβολή του Γκάμπριελ στο 51’ και το αυτογκόλ του Χόλγκερσον στο 59’ (0-2).

Ο Άντρε Πάους, τότε προπονητής της Ανόρθωσης, και τι δεν έκανε για να πείσει τους παίκτες του πως μπορούν να ανατρέψουν τους σε βάρος τους σκορ, αφού το επέτρεπε και η απόδοση της προσφυγικής ομάδας, άσχετα αν έπαιζε με 10 παίκτες.

Με τον κόσμο να είναι έτοιμος να… γκρεμίσει το γήπεδο από την πρωτόγνωρη υποστήριξη, μέσα σε 34 λεπτά η Ανόρθωση πέτυχε την επική ανατροπή.

Το τι συνέβη στο ματς απολαύστε το για πρώτη φορά μέσα από τα αμοντάριστα πλάνα που ακολουθούν, τα οποία δημιούργησε και δημοσίευσε φέτος (παραμονή του αυριανού ντέρμπι Ανόρθωση-Απόλλων) ο γνωστός φίλος των κυανόλευκων Χαρίλαος Παπαϊωάννου!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ