aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Η εντολή για Τζουρ και η ρήτρα αγοράς που δεν υπάρχει

Ανόρθωση: Η εντολή για Τζουρ και η ρήτρα αγοράς που δεν υπάρχει

Σημαντικούς λόγους να χαμογελά έχει ο Τιμούρ Κετσπάγια μετά τη νίκη της Ανόρθωσης επί της Πάφου. Η ομάδα της Αμμοχώστου πήρε μια σπουδαία νίκη και «κόλλησε» δεύτερη συνεχόμενη νίκη για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα και πρώτη διαδοχική μετά τον Φεβρουάριο. Στα αξιοσημείωτα η απαραβίαστη εστία, επίσης για δεύτερη σερί βδομάδα, επίτευγμα που κατέγραψε τελευταία φορά και πάλι τον περασμένο Φεβρουάριο με τη διαφορά ότι τότε μέτρησε «στείρες» ισοπαλίες (0-0) με ΑΕΚ και ΑΕΛ.

Η «Κυρία» δεν έθελξε με την απόδοσή της, όμως κανείς δεν μπορεί να την κατηγορήσει γι’ αυτό από την στιγμή που έδωσε τρεις αγώνες σε διάστημα εννέα ημερών και ταξίδεψε στην άλλη άκρη της Ευρώπης και είχε χθες απέναντί της την ομάδα που καταγράφει τις περισσότερες ευκαιρίες σε κάθε παιχνίδι.

Με γκολ του «χρυσοκέφαλου» Νίκου Καλτσά οι κυανόλευκοι πανηγύρισαν την πέμπτη εντός έδρας νίκη τους σε έξι αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις και έκαναν άλμα τριών θέσεων. Βρίσκονται στην 5η θέση στο -8 από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα και έχουν παιχνίδι λιγότερο, καθώς αναβλήθηκε ο αγώνας της πρεμιέρας με την ΠΑΕΕΚ.

Στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων για την Ανόρθωση πέρασε ο Ασάφ Τζουρ, ο οποίος φώναξε «παρών» όποτε χρειάστηκε. O Iσραηλινός τερματοφύλακας ήταν ο κορυφαίος της «Κυρίας» και στο Ταλίν και γι’ αυτό ο Κετσπάγια δεν δίστασε ούτε λεπτό να τον διατηρήσει στο αρχικό σχήμα από την στιγμή που ο Λόρια έχασε μερικές προπονήσεις κατά τη διάρκεια της βδομάδας. Ο τεχνικός της Ανόρθωσης το περασμένο καλοκαίρι έδωσε εντολή για παραμονή του 23χρονου πορτιέρε στο ρόστερ παρά το γεγονός ότι θα έπαιρνε θέση ξένου σε αντίθεση με πέρυσι. Στη συμφωνία με την Χάποελ Ραανανά για δεύτερο μονοετή δανεισμό του Τζουρ δεν κατέστη δυνατό να μπει ρήτρα αγοράς, όμως δεν θα αργήσει η ώρα που στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» θα ρίξουν γέφυρες επικοινωνίας στο Ισραήλ με στόχο να εξασφαλίσουν τα δικαιώματα του νεαρού τερματοφύλακα.

Η διακοπή του πρωταθλήματος δίνει την ευκαιρία στους παίκτες της Ανόρθωσης να πάρουν ανάσες ξεκούρασης και να γεμίσουν τις μπαταρίες ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος που θα βρει την «Κυρία» στο ΓΣΠ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ