aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Η ενδεκάδα στην πρεμιέρα και ο «γρίφος»

Ανόρθωση: Η ενδεκάδα στην πρεμιέρα και ο «γρίφος»

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς. Η Ανόρθωση του Τιμούρ Κετσπάγια ρίχνεται στη μάχη του πρωταθλήματος την Κυριακή στο Τσίρειο κόντρα στην ΑΕΛ και όπως είναι λογικό όλοι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» θέλουν να κάνουν ποδαρικό με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα.

Μια νίκη, εκτός έδρας, απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο θα ήταν ότι καλύτερο για την ομάδα της Αμμοχώστου. Ναι μεν η εικόνα της «Κυρίας» στα φιλικά προετοιμασίας δεν ήταν και η καλύτερη, εντούτοις υπάρχει εμπιστοσύνη στην τεχνική ηγεσία και πίστη ότι την κατάλληλη στιγμή η ομάδα θα παρουσιαστεί όπως επιβάλλεται.

Διαβάστε επίσης: Ξανά με τη φανέλα της Ανόρθωσης ο Γιωργαλλίδης μέχρι τα 39!

Αγώνα δρόμου για να προλάβει την αναμέτρηση κάνει ο Λόρια, με τον Κετσπάγια να περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον συμπατριώτη του τερματοφύλακα. Από εκεί και πέρα, Σελίν, Ράγιος και Στυλιανού κρίνονται «ετοιμοπόλεμοι». Πάντως, η ενδεκάδα με την οποία θα παρατάξει την Ανόρθωση ο Κετσπάγια αποτελεί… σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες, αφού ο Γεωργιανός δοκίμασε διαφορετικές τακτικές σε σχήμα και πρόσωπα στα φιλικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ