aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Η έλλειψη φρεσκάδας και το πρόγραμμα-βουνό

Ανόρθωση: Η έλλειψη φρεσκάδας και το πρόγραμμα-βουνό

Φρεσκάδα. Λέξη που δεν χαρακτηρίζει την Ανόρθωση μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος. Απέναντι στη Δόξα ήταν αγνώριστη και κόντρα στην Παρτίζαν δίχως τον απαιτούμενο ρυθμό για να την κοντράρει με περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας. Αποτέλεσμα, ίδιο: ήττα με 0-2.

Ήταν φανερό πως κάποια ατού των κυανολεύκων, όπως οι Χριστοδουλόπουλος, Πόποβιτς, Αρτυματάς, Κορέια, δεν ήταν στο επίπεδο απόδοσης των ματς με Ραπίντ και Μπερ Σεβά. Ακόμη, τα πρώτα (επίσημα) δείγματα γραφής του Αμρ Ουάρντα δεν ήταν θετικά, απέχοντας από τις γνωστές καλές εμφανίσεις του στα ελληνικά γήπεδα.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια και οι συνεργάτες του, λοιπόν, θα προσπαθήσουν να αλλάξουν την εικόνα της ομάδας τους, για να αντεπεξέλθει στο δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί και περιλαμβάνει μάλιστα και συνεχόμενα ματς (από Σαββατοκύριακο σε Πέμπτη και πάλι Σαββατοκύριακο).

Αυτό θα ισχύει για όσο θα διαρκέσει η φάση των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ, δηλαδή τις 9 Δεκεμβρίου, με δύσκολα παιχνίδια, μερικά εκ των οποίων ντέρμπι, εν μέσω διεθνών υποχρεώσεων. Γι’ αυτό ακριβώς θα χρειαστεί να παρουσιαστεί με περισσότερες δυνάμεις η ομάδα της Αμμοχώστου, ενώ ρόλο θα διαδραματίσει και η διαχείριση του ρόστερ από τον Γεωργιανό προπονητή.

Η πρώτη τριάδα σερί παιχνιδιών της σεζόν για τη «Μεγάλη Κυρία» θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα με το εντός έδρας ματς κόντρα στον Εθνικό. Η δεύτερη θα αρχίσει με δύο εξόδους στην έδρα των Άρη (25/9) και Γάνδης (30/9), για να ολοκληρωθεί με το ντέρμπι απέναντι στον ΑΠΟΕΛ (2-3/10), που θα διεξαχθεί στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Θα ακολουθήσει νέα διακοπή για τα ματς των εθνικών ομάδων (δεν θα γίνουν παιχνίδια το Σαββατοκύριακο 9-10 Οκτωβρίου) και με την επανέναρξη αρχίζει νέος Γολγοθάς: ΑΕΛ (Τσίρειο, 16-17/10), Φλόρα (ΓΣΠ, 21/10), ΑΕΚ («Αντώνης Παπαδόπουλος», 23-34/10).

Η επόμενη «τριάδα» φέρνει την Ανόρθωση να αναμετράται με την Ομόνοια (ΓΣΠ, 30-31/10), Φλόρα (Στάδιο Λιλέκουλα, 4/11) και Πάφος FC («Αντώνης Παπαδόπουλος», 6-7/11). Θα ακολουθήσει η τελευταία διακοπή για το 2021 (Σαββατοκύριακο 13-14/11) και έπειτα άλλες δύο σειρές παιχνιδιών.

Η πρώτη: Ολυμπιακός (Μακάρειο, 20-21/11), Γάνδη (ΓΣΠ, 25/11), Απόλλων («Αντώνης Παπαδόπουλος», 27-28/11).

Η τελευταία: Εθνικός (Δασάκι, 4-5/12), Παρτίζαν (Στάδιο Παρτίζαν, 9/12) και Δόξα («Αντώνης Παπαδόπουλος», 11-12/12).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ