aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Η έκτη απόπειρα με νέο αίμα και γεμάτο απουσιολόγιο

Ανόρθωση: Η έκτη απόπειρα με νέο αίμα και γεμάτο απουσιολόγιο

Δεύτερη διαδοχική νίκη για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα θα κυνηγήσει η Ανόρθωση το βράδυ του Σαββάτου (28/1). Η ομάδα της Αμμοχώστου θα επισκεφθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της το νεόκτιστο γήπεδο της Δόξας στην Περιστερώνα και θα επιδιώξει να ζευγαρώσει τις επιτυχίας της, κάτι που δεν κατάφερε τις πέντε προηγούμενες φορές που κέρδισε στο πρωτάθλημα.

Ο απολογισμός της «Κυρίας» μετά από «τρίποντο» είναι τραγικός, αφού ηττήθηκε τέσσερις φορές και μία αναδείχθηκε ισόπαλη. Ο δρόμος προς την ανάκαμψη περνά, λοιπόν, από το «Κατωκοπιά Επιστροφή – Γλαύκος Κληρίδης».

Οι αλλαγές σε διοικητικό επίπεδο, η πρόκριση στα προημιτελικά του κυπέλλου, η νίκη επί της Ένωσης στο πρωτάθλημα και οι μετεγγραφικές κινήσεις του Ιανουαρίου έφεραν άνεμο αισιοδοξίας στην Ανόρθωση. Ζητούμενο είναι πλέον η σταδιακή βελτίωση της ομάδας και η σταθερότητα στα θετικά αποτελέσματα.

Ο Βέσκο Μιχαΐλοβιτς προετοιμάζει την ομάδα του με το απουσιολόγιο ξανά γεμάτο απουσιολόγιο, καθώς δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Αρτυματάς, Χρυσοστόμου, Κίκο, Νινγκά, Γουαρίς και ο τιμωρημένος με κάρτες Πάντσεον. Διαθέσιμος είναι ο Αμπαρτζουμιάν, όπως και οι νεοφερμένοι Άνχελ Γκερέρο και Σάμουελ Μραζ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ