aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Η εύκολη απόφαση για Χαρογιάν και το πριμ του Πουλλαΐδη

Ανόρθωση: Η εύκολη απόφαση για Χαρογιάν και το πριμ του Πουλλαΐδη

Στον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για τη 14η αγωνιστική και πρώτη του δεύτερου γύρου θα εκτίσει την ποινή της τιμωρίας του ο Βάντο Χαρογιάν. Ο Αρμένιος κεντρικός αμυντικός συμπλήρωσε απαγορευμένο αριθμό καρτών με τον Τσίσκο Μουνιόθ να αποφασίζει χωρίς δεύτερη σκέψη στο ερώτημα Άρης ή Ολυμπιακός.

Ο Ισπανός διαπίστωσε και στο χθεσινό παιχνίδι της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» με την Πάφος FC τις δυσκολίες της αναμέτρησης κι έτσι έκρινε ορθό να έχει τον Χάρογιαν στη διάθεσή του. Μάλιστα, εκτός απρόοπτου, θα διατηρήσει τον σχηματισμό με τριάδα στην άμυνα από την στιγμή που πήρε θετικό πρόσημο στο εκτός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΛ.

Στην ομάδα της Αμμοχώστου θα αξιολογήσουν την κατάσταση των Λόρια, Πάντσεον, Ιωάννου και Εμπραλίντζε για τον αγώνα της Κυριακής, ώστε να διαπιστωθεί εάν κάποιος εξ αυτών θα είναι διαθέσιμος.

Ζητούμενο για την «Κυρία» στο παιχνίδι της Κυριακής να «κολλήσει» δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα για πρώτη φορά φέτος. Εάν συμβεί αυτό τότε οι ποδοσφαιριστές θα μοιραστούν το πριμ των 50.000 ευρώ, ποσό που υποσχέθηκε ο Χρίστος Πουλλαΐδης σε περίπτωση νικών επί ΑΕΛ και Άρη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ