aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Η ευκαιρία του Κατσαράβα, το μήνυμα σε Πόποβιτς και οι σκέψεις του Τιμούρ

Ανόρθωση: Η ευκαιρία του Κατσαράβα, το μήνυμα σε Πόποβιτς και οι σκέψεις του Τιμούρ

Μπήκε από την «κλειδαρότρυπα» στην ενδεκάδα της Ανόρθωσης και πέτυχε το νικητήριο γκολ στο ντέρμπι με την Ομόνοια. Ο Νίκα Κατσαράβα έγινε ο πρώτος επιθετικός που σκοράρει στο φετινό πρωτάθλημα για την ομάδα της Αμμοχώστου μετά από 577 αγωνιστικά λεπτά και γεύτηκε τη χαρά ενός τέρματος μετά τον Οκτώβρη του 2020.

Ο Κάιλ Λάφερτι δεν θα επιβιβαστεί στο αεροπλάνο για Ταλίν και ο Γεωργιανός φορ έχει προβάδισμα έναντι του Ονησίφορου Ρουσιά για να είναι και πάλι στο αρχικό σχήμα. Για πρώτη φορά στη σεζόν έμεινε στον πάγκο ο Ντένις Πόποβιτς, με τον Τιμούρ Κετσπάγια να στέλνει το μήνυμα στον Σλοβένο μεσοεοπιθετικό ότι κανείς δεν έχει εξασφαλισμένη θέση στην ενδεκάδα.

Η τοποθέτηση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στη θέση του επιτελικού μέσου (σε συνδυασμό με τη διάθεσή του που ήταν σε πολύ πιο ψηλά επίπεδα σε σχέση με τα τελευταία παιχνίδια) έλυσε τα πόδια του Ελλαδίτη μεσοεπιθετικού, ο οποίος πέρασε στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων και από ατυχία δεν σκόραρε στο δεύτερο ημίχρονο. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής είναι πολύ πιο επικίνδυνος όταν παίζει κατά μέτωπο στην αντίπαλη άμυνα και όχι με πλάτη, γι’ αυτό και συνήθως περνούσε απαρατήρητος στη θέση του επιθετικού κορυφής.

Όπως ενημέρωσε η Ανόρθωση ο Αζέρ Μπουσουλάτζιτς είναι σε πορεία επιστροφής στην αγωνιστική δράση, αφού χθες πάτησε γήπεδο μετά τον τραυματισμό του, αν και δεν θα ταξιδέψει στην Εσθονία. Το γεγονός πως ακολουθεί ο αγώνας με την Πάφο την Κυριακή στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» βάζει σε σκέψεις τον Τιμούρ Κετσπάγια καθώς δύσκολα θα επιλεγεί η ίδια ενδεκάδα σε τρία παιχνίδια σε διάστημα εννέα ημερών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ