aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Ή δικαιολογεί στην Αστυνομία τα λεφτά ο Παντελή ή…

Ανόρθωση: Ή δικαιολογεί στην Αστυνομία τα λεφτά ο Παντελή ή…

Στο ΤΑΕ Αρχηγείου για κατάθεση θα κληθεί τις επόμενες μέρες ο τέως πρόεδρος της Ανόρθωσης, Ανδρέας Παντελή. Η διοίκηση της «Κυρίας» δια μέσου των νομικών της συμβούλων προχώρησε σε καταγγελία στην Αστυνομία για την αδικαιολόγητη απουσία χρημάτων, μετά από έλεγχο που διενέργησε στα οικονομικά της εταιρείας.

Αφού ζητήθηκαν εξηγήσεις από τον Ανδρέα Παντελή και οι απαντήσεις που έδωσε μέσω email λίγες ώρες πριν την Ετήσια Γενική Συνέλευση δεν ικανοποίησαν η διοίκηση της Ανόρθωσης έθεσε το όλο θέμα στα μέλη που άναψαν το πράσινο φως για διαλεύκανση της υπόθεσης. Ο Χρίστος Πουλλαΐδης στις προκηρύξεις επιστροφής του στα διοικητικά της Ανόρθωσης είχε θέσει ως προτεραιότητα την οικονομική εξυγίανση και την τιμωρία όσων ασέλγησαν στην ομάδα της Αμμοχώστου. Στους οικονομικούς ελέγχους που έγιναν φαίνεται να απουσιάζει αδικαιολογήτως ένα ποσό που ξεπερνά τις 250.000 ευρώ, ενώ ο Ανδρέας Παντελή ελέγχεται και για άλλες συμφωνίες που αφορούσαν την μετεγγραφική ενίσχυση της Ανόρθωσης επί θητείας του.

Σημαντική κρίνεται η κατάθεση που θα δώσει ο Ανδρέας Παντελή στην Αστυνομία για το επίμαχο ποσό και αναλόγως των απαντήσεων του θα διαφανεί κατά πόσο το όλο θέμα θα έχει συνέχεια στις δικαστικές αίθουσες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ