aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Η απώλεια των Γεωργιανών τής βάζει δύσκολα

Ανόρθωση: Η απώλεια των Γεωργιανών τής βάζει δύσκολα

Κβιλιτάια και Οκριασβίλι (ανακοινώθηκαν από τον ΑΠΟΕΛ) αποτελούν παρελθόν από την Ανόρθωση. Ενδεχομένως να γίνει το ίδιο και με τον Νταουσβίλι, για τον οποίο υπάρχει ενδιαφέρον επίσης από τον ΑΠΟΕΛ. Είναι διαφορετική η περίπτωση όμως, αφού διατηρεί συμβόλαιο με την ομάδα της Αμμοχώστου.

Η απώλεια των δύο Γεωργιανών, εκ των ποιοτικότερων ποδοσφαιριστών του ρόστερ της Ανόρθωσης, βάζει δύσκολα στην προσπάθεια αναζήτησης των αντικαταστατών τους. Ο Κετσπάγια και οι συνεργάτες του καλούνται να βρουν ισάξιους ποδοσφαιριστές.

Στην Ανόρθωση, λοιπόν, έχουν μπόλικο δρόμο μπροστά τους για να στελεχώσουν την ομάδα με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, ώστε να μπορέσει να κάνει το βήμα παραπάνω στη νέα σεζόν.

Ο Κετσπάγια έριξε δίχτυα και πάλι σε συμπατριώτες του ποδοσφαιριστές, τους οποίους γνωρίζει πολύ καλά και θεωρεί πως θα ανταποκριθούν στα δικά του «θέλω». Βαλεριάν Κβίλια, επιτελικός μέσος και Γκουράμ Κάσια, κεντρικός αμυντικός, απασχολούν τον τεχνικό της «Κυρίας» που ψάχνει τον τρόπο να τους πείσει να φορέσουν τη φανέλα της Ανόρθωσης. Είναι ένας από τους λόγους που θα μεταβεί στη Γεωργία.

Παράλληλα, η ομάδα της Αμμοχώστου θα προσθέσει στο ρόστερ της και Κύπριους ποδοσφαιριστές. Δύο απ’ αυτούς είναι οι Αντωνιάδης και Ρουσιάς. Με τον πρώτο υπάρχει συμφωνία και είναι θέμα χρόνου να επισημοποιηθεί η συνεργασία των δύο πλευρών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ