aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Η απάντηση μετά την κατακραυγή και ο βραχνάς των στόπερ

Ανόρθωση: Η απάντηση μετά την κατακραυγή και ο βραχνάς των στόπερ

Στα κυανόλευκα, με τον φοίνικα στο στήθος, θα συνεχίσει ο Παύλος Κορρέα. Παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πολύ κοντά στον Απόλλωνα, η διοίκηση της Ανόρθωσης ανέβασε την προσφορά της και τον διατήρησε στις τάξεις της για την επόμενη διετία. Το σίριαλ Κορρέα, λοιπόν, είχε «χάπι έντ» για τους κυανόλευκους της Αμμοχώστου αν και τους… στοίχισε κάτι παραπάνω απ’ ό,τι αρχικά υπολογιζόταν.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά την κατακραυγή που ξέσπασε για την ενδεχόμενη απώλεια του 23χρονου αμυντικού, ο μεγαλομέτοχος και λίαν προσεχώς πρόεδρος της Εταιρείας, Χρίστος Πουλλαΐδης, ανέλαβε δράση. Ο Κορρέα ήταν δύσκολο να αρνηθεί στην πρόταση κι έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Πέρα από τους προφανείς αγωνιστικούς λόγους ήταν και μια επικοινωνιακή «νίκη» – παρέμβαση προς τους φίλους της ομάδας της Αμμοχώστου, οι οποίοι τον τελευταίο καιρό εξέφραζαν την απογοήτευσή τους για το φινάλε της σεζόν, αλλά και τη δυσαρέσκειά τους για κάποια θέματα, με ιδιαίτερα έντονο τρόπο. Σύμφωνα με πληροφορίες, το νέο συμβόλαιο του Κορρέα προνοεί ότι τον πρώτο χρόνο θα αμείβεται με 10.000 ευρώ τον μήνα και τον δεύτερο με 11.000.

Το κέντρο της άμυνας είναι πολύ ψηλά στη λίστα του σχεδιασμού της Ανόρθωσης. Η παραμονή του Παύλου Κορρέα προσφέρει κάποιες λύσεις, αλλά έχουν πολλά να γίνουν μέχρι να συμπληρωθεί το παζλ. Ας μην ξεχνάμε ότι από το ρόστερ της περσινής σεζόν αποχώρησαν οι Ρισβάνης και Αραγιούρι, οι οποίοι προορίζονταν για βασικοί, αλλά δεν ικανοποίησαν. Μηδαμινή ήταν η προσφορά του Εσκοβάλ, ο οποίος ήρθε τον Ιανουάριο, αλλά δεν αισθάνθηκε ποτέ ότι είναι απαραίτητος και το μέλλον του είναι κάτι παραπάνω από αβέβαιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ