aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Η αναζήτηση του «πασπαρτού»

Ανόρθωση: Η αναζήτηση του «πασπαρτού»

Η αναζήτηση ενός μεσοεπιθετικού στην Ανόρθωση συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό. Οι όροι εντολής είναι πλέον συγκεκριμένοι και η αθλητική διεύθυνση (βλέπε Λάρκου) και το τμήμα σκάουτινγκ (βλέπε Δαμιανού) μπήκαν στη διαδικασία της τελικής επιλογής. Αναζητείται ποδοσφαιριστής – πασπαρτού για την επίθεση.

Ένας επιτελικός χαφ που να μπορεί να απειλήσει την αντίπαλη εστία κι αν χρειαστεί να έχει την έφεση να αγωνιστεί και στην κορυφή της επίθεσης. Η αλήθεια είναι ότι δεν βρίσκεις εύκολα τέτοιους παίκτες, γι’ αυτό ενδεχομένως και να υπάρχει η καθυστέρηση στην ολοκλήρωση του ρόστερ.

Ένα τέτοιο ρόλο «πασπαρτού» είχαν κατά καιρούς στην «Κυρία» τόσο ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος όσο και ο Αμρ Ουάρντα. Ήταν δύο από τους «πολυτιμότερους» της περσινής σεζόν (γι’ αυτό εξάλλου και ανανέωσαν τα συμβόλαιά τους), αλλά αγωνίζονταν περισσότερα στα άκρα. Όταν χρησιμοποιήθηκαν ως επιθετικοί κορυφής δεν ήταν τόσο αποτελεσματικοί. Ίσως γι’ αυτό ο Ντάρκο Μίλανιτς να θέλει άλλον έναν παίκτη, ο οποίος να έχει εκτελεστικές ικανότητες ως στράικερ.

Καθαρόαιμος σέντερ φορ στο ρόστερ της Ανόρθωσης είναι ο Ράντονιτς, ενώ ο Νιγκά έχει εμπειρία από τη θέση, ενώ και στα φιλικά δείχνει ότι μπορεί να ανταποκριθεί. Μπορεί να μην έχει σκοράρει κατ’ επανάληψη, αλλά είναι μέσα στις φάσεις και απειλεί την αντίπαλη εστία. Από δοκιμαστικά περνά και ο Ανδρέας Κατσαντώνης, ο οποίος πήρε χρόνο συμμετοχής στο χθεσινό φιλικό με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα και είχε καλές στιγμές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ