aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Η ανάλυση του Ολυμπιακού

Ανόρθωση: Η ανάλυση του Ολυμπιακού

Η Ανόρθωση παρουσίασε την καθιερωμένη ανάλυση αντιπάλου, που για τη 14η αγωνιστική θα είναι ο Ολυμπιακός, τον οποίον θα υποδεχτεί αύριο στο «Αντώνης Παπαδόπουλος»:

Με δεύτερο σερί αγώνα στο «Α. Παπαδόπουλος» ξεκινά ο Β’ γύρος για την ομάδα μας στο πρωτάθλημα, απέναντι στον Ολυμπιακό. Μέσα από ενδιαφέροντα στοιχεία και αριθμούς θα προσπαθήσουμε να σας βάλουμε στο κλίμα της αναμέτρησης.

Εκ των ουραγών

Ο Ολυμπιακός έκλεισε τον πρώτο γύρο με εφτά βαθμούς και μοιράζεται την τελευταία θέση με τον Ακρίτα. Προέρχεται όμως από ένα σημαντικό αποτέλεσμα αφού με την πρωτοπόρο Πάφος FC απέσπασε ισοπαλία 1-1. Ήταν πάντως ο μοναδικός του βαθμός εκτός έδρας.

Τρίτος προπονητής στη σειρά

Αρκετές αλλαγές χρειάστηκε να κάνει ο Ολυμπιακός μες τη σεζόν, αφού απέναντι στον Τσίσκο Μουνιόθ θα είναι ο τρίτος προπονητής στη σειρά που κοουτσάρει τον Ολυμπιακό. Ο Μάκης Σεργίδης διαδέχθηκε τον Γιάννη Πετράκη που με τη σειρά του είχε αντικαταστήσει τον Νεντίμ Τούτιτς. Ο Σεργίδης ήταν πέρσι προπονητής της ΠΑΕΕΚ ενώ πριν μετακομίσει στον Ολυμπιακό είχε ρόλο στο τεχνικό επιτελείο του ΑΠΟΕΛ.

Θετική προϊστορία

Στον αγώνα του πρώτου γύρου η ομάδα μας είχε επικρατήσει με 2-1 μετά από ανατροπή στο σκορ, έχοντας για πρωταγωνιστή τον Κασιμίρ Νινγκά που σημείωσε και τα δυο γκολ. Όταν τους υποδεχόμαστε, η προϊστορία είναι σημαντικά υπέρ μας με νίκες στις τελευταίες εννιά φορές που αγωνιστήκαμε για την κανονική περίοδο. Τελευταία φορά που δεν κερδίσαμε η περίοδος 2005-06 όπου εξήλθαμε ισόπαλοι 1-1.

«Ξηρό» πρώτο μέρος

Ένα ακόμα στοιχείο του Ολυμπιακού είναι πως δυσκολεύεται πολύ να βρει γκολ στα πρώτα ημίχρονα των αγώνων του. Μόλις δυο έχει πετύχει σε ολόκληρο τον πρώτο γύρο. Έχει επίσης τη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος με 26 γκολ παθητικό.

Συμμετοχές

Μόλις ένας ποδοσφαιριστής από κάθε ομάδα ξεκίνησε βασικός και στα 13 παιχνίδια του πρώτου γύρου. Για τον Ολυμπιακό ο Πιέρ Μπαρτί ενώ για την Ανόρθωση ο Μάρκο Παισίνιο.

Ποιοι σφυρίζουν

Διαιτητής: Φωτίου Κωνσταντίνος

Α’ Βοηθός Διαιτητής: Τζιωρτζής Ομηρος

Β’ Βοηθός Διαιτητής: Αναστασίου Στέφανος

4ος Διαιτητής: Αθανασίου Κυριάκος

VAR: Κώστα Ροβέρτος

AVAR: Ηροδότου Ξένια

Παρατηρητής: Δημητρίου Ανδρέας

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ