aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Η αλυσίδα της διασποράς μεγαλώνει επικίνδυνα

Ανόρθωση: Η αλυσίδα της διασποράς μεγαλώνει επικίνδυνα

Η αλυσίδα διασποράς στην Ανόρθωση μεγαλώνει επικίνδυνα, με τους φόβους για αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού σε πέντε να επιβεβαιώνονται μόλις χθες. Η ομάδα της Αμμοχώστου ενημέρωσε για άλλο ένα κρούσμα και, μοιραία, μετά την ακύρωση των φιλικών αγώνων απέναντι σε Απόλλωνα και Δόξα ούτε αυτό κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης δεν θα διεξαχθεί.

Βλέπετε, αποφασίστηκε να μην ταξιδέψει η αποστολή στην Ελλάδα. Δεν αποκλείεται να τεθεί σε κίνδυνο και η διεξαγωγή του αγώνα Σούπερ Καπ με την Ομόνοια, αναμέτρηση που ορίστηκε για την ερχόμενη Τρίτη, 13 Ιουλίου. Υπενθυμίζουμε ότι προχθές η «Κυρία» είχε ανακοινώσει τον εντοπισμό τέταρτου κρούσματος, μετά τα πρώτα που είχαν βρεθεί την περασμένη Παρασκευή (ένα) και το Σάββατο (δύο).

Ο αριθμός των θετικών στον ιό ολοένα και μεγαλώνει και μαζί διευρύνεται η ανησυχία όλων όσοι είναι στις Πλάτρες. Ο Τιμούρ Κετσπάγια ξέρει πως δεν μπορεί να κάνει και πολλά πράγματα πέρα από τις καθημερινές του συμβουλές σε όλους να προσέχουν τις κινήσεις τους και να τηρούν τα μέτρα αυτοπροστασίας.

Η ομάδα της Αμμοχώστου βρίσκεται σε ιδιαίτερα σημαντική φάση της προετοιμασίας της και, προφανώς, η «τρικλοποδιά» που βάζει ο κορωνοϊός προκαλεί μία ανησυχία. Ωστόσο, ο Κετσπάγια και οι συνεργάτες του διατηρούν την ψυχραιμία τους, εργάζονται καθημερινά με τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές και προσδοκούν ότι δεν θα στερηθούν άλλους παίκτες στη συνέχεια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ