aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Η άλλη «Κυρία» της ρεβάνς

Ανόρθωση: Η άλλη «Κυρία» της ρεβάνς

Το 0-3 με το οποίο ηττήθηκε η Ανόρθωση από τη Ραπίντ στη Βιέννη μοιάζει με βουνό και οι πιθανότητες ανατροπής στον αυριανό επαναληπτικό του «Αντώνης Παπαδόπουλος» είναι ελάχιστες. Ωστόσο η προσπάθεια θα γίνει και ο Τιμούρ Κετσπάγια θέλει να δει πολύ διαφορετικό πρόσωπο από τους ποδοσφαιριστές του σε σχέση με την εμφάνιση στο Βεστσάντιον.

Και οι… πέτρες ξέρουν φυσικά πως δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο να φτάσει σε σκορ πρόκρισης η ομάδα της Αμμοχώστου. Ακόμα και χωρίς αντίκρισμα, όμως, οι κυανόλευκοι θέλουν τη νίκη σε συνδυασμό με καλή εμφάνιση. Πρώτο, για να διαγράψουν τις κακές εντυπώσεις του προηγούμενου παιχνιδιού, δεύτερον και κυριότερο, για να αποκτήσουν ψυχολογία ενόψει της συνέχειας στο Κόνφερενς Λιγκ (θα αντιμετωπίσουν μία εκ των ΣΛΑΣΚ και Χάποελ Μπερ Σεβά, στο πρώτο ματς επικράτησαν 2-1 οι Πολωνοί).

Τώρα, τι μπορεί να περιμένουμε να αλλάξει για να διορθωθεί η εικόνα της Ανόρθωσης. Κατ’ αρχάς, ο Γεωργιανός τεχνικός είχε τονίσει μετά τη βαριά ήττα πως οι ποδοσφαιριστές του άφηναν τους Αυστριακούς να σουτάρουν και απλώς κοιτούσαν. Επομένως, σίγουρα χρειάζεται καλύτερη ανασταλτική συμπεριφορά. Από εκεί και πέρα, είναι τέτοιο το αποτέλεσμα του πρώτου παιχνιδιού που υποχρεώνει τη «Μεγάλη Κυρία» να ρισκάρει και να παρουσιαστεί πιο επιθετική. Σίγουρα, όμως, χωρίς να ξεχνά τα μετόπισθεν, καθώς η Ραπίντ έδειξε πως δεν συγχωρεί.

Ο προπονητής των κυπελλούχων σκέφτεται πάντως να εφαρμόσει διαφορετικό σχηματισμό, με στόχο να δώσει περισσότερη έμφαση στην ανάπτυξη από τα άκρα. Γι’ αυτό οι Ντέλετιτς και Χριστοφή είναι πιθανό να βρεθούν στο αρχικό σχήμα, με τον Σέρβο να έχει περισσότερες πιθανότητες. Επίσης, θέλοντας να προσδώσει περισσότερη δημιουργικότητα στη μεσαία γραμμή, ο Κετσπάγια ίσως να ρίξει στην ενδεκάδα τον Πόποβιτς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ