aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Η αδρεναλίνη στα ύψη

Ανόρθωση: Η αδρεναλίνη στα ύψη

Όλοι στο στρατόπεδο της Ανόρθωσης χαρακτηρίζουν «ιστορικό» τον αυριανό επαναληπτικό απέναντι στην Χάποελ Μπερ Σεβά, αφού με νίκη θα προκριθεί σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης για πρώτη φορά μετά από 13 χρόνια. Γι’ αυτό κι η αδρεναλίνη ανέβηκε στα ύψη, όπως επίσης και το ενδιαφέρον των φίλων της. Αναμένεται ότι πολύ σύντομα θα «κλειδωθούν» τα εισιτήρια που έχουν απομείνει αδιάθετα. Λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας, δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο έχουν 7.500 οπαδοί της Ανόρθωσης, ενώ μέχρι χθες είχαν διατεθεί 5.700 εισιτήρια.

Διαβάστε επίσης: Κετσπάγια: «Να είμαστε η πρώτη κυπριακή ομάδα που θα το πετύχει, διαφορετικό πρόσωπο στην έδρα μας»

Το πάθος και η θέληση των οπαδών της ομάδας της Αμμοχώστου για μια μεγάλη επιτυχία, επιβεβαιώθηκε και χθες με την παρουσία των οργανωμένων στην προπόνηση που έγινε στο «Αντώνης Καράς». Το «παρών» τους έδωσαν και ο μεγαλομέτοχος Χρίστος Πουλλαΐδης, καθώς επίσης και ο πρόεδρος της Εταιρείας, Ευγένιος Χαμπουλλάς. Είναι πασιφανές ότι η θέληση για μία ευρωπαϊκή επιτυχία ξεχειλίζει κι ο καθένας κάνει ό,τι μπορεί να βοηθήσει τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία.

Διαβάστε επίσης: Λέβι: «Γνωρίζω τις συνθήκες και την ατμόσφαιρα, να κάνουμε το παιχνίδι μας και να προκριθούμε»

Με δεδομένη την απουσία του ποδοσφαιριστή που νόσησε με κορωνοϊό, ο Τιμούρ Κετσπάγια θα υποχρεωθεί να αλλάξει την ενδεκάδα των δύο τελευταίων αγώνων (επαναληπτικός με Ραπίντ και το ματς στη Μπερ Σεβά). Ο Νίκος Καλτσάς δεν έχει πάρει πολλά λεπτά συμμετοχής μέχρι τώρα (έπαιξε μόνο ένα 45λεπτο στη Βιέννη) είναι μια επιλογή, αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις ο Γεωργιανός τεχνικός προσμετρά πολλές παραμέτρους για την τελική του απόφαση.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Η αποστολή ενόψει Μπερ Σεβά, μέσα και ο Κατσαράβα

Υποψηφιότητες υπάρχουν πολλές, όπως είναι οι Χριστοφή και Ελουντού, ενώ με διαφοροποιήσεις στο σχήμα μπορούν να χωρέσουν κι άλλοι (Αντωνιάδης, Ρουσιάς και Χρυσοστόμου αγωνίστηκαν ως αλλαγή στο Ισραήλ).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ