aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Η «αχίλλειος πτέρνα» του σχεδιασμού

Ανόρθωση: Η «αχίλλειος πτέρνα» του σχεδιασμού

Τα κρούσματα κορωνοϊού στις τάξεις της Ανόρθωσης προκάλεσαν αναστάτωση, όπως ήταν φυσικό. Ωστόσο ο σχεδιασμός συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό. Δεν προέκυψαν ουσιαστικές εξελίξεις, αλλά οι προσπάθειες να κλείσουν οι «τρύπες» στο ρόστερ συνεχίζονται αμείωτες.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Τζόι Πελουπέσι «απομακρύνεται». Η πρόταση στάλθηκε στον Ολλανδό μέσο, την έχει στα χέρια του εδώ και ημέρες, αλλά ζητά χρόνο μέχρι να δώσει την τελική του απάντηση. Και σε τέτοιες περιπτώσεις, ο Τιμούρ Κετσπάγια, προετοιμάζει την εναλλακτική επιλογή.

Στο μετεγγραφικό παζάρι η μεσαία γραμμή είναι η «αχίλλειος πτέρνα» των κυανόλευκων. Με την έννοια ότι έχει σχεδόν κλείσει το υπόλοιπο ρόστερ κι απομένει να ρυθμιστούν οι εκκρεμότητες στο κέντρο. Για τη θέση του αμυντικού χαφ, η πρώτη επιλογή είναι ο Πελουπέσι, ενώ η ομάδα που χειρίζεται τον σχεδιασμό, «χτενίζει» την αγορά και για επιτελικό μέσο.

Για τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα (5 Αυγούστου), ετοιμοπόλεμος αξιόπιστος κόφτης είναι μόνο ο Κωστάκης Αρτυματάς (ο Μπουσουλάζιτς ταλαιπωρήθηκε στο τέλος της λήξασας περιόδου λόγω τραυματισμού).

Ο επιτελικός μέσος του περσινού ρόστερ, ο Ντορ Μίχα, αποχώρησε, αλλά μέχρι στιγμής ο αντικαταστάτης του δεν έχει βρεθεί. Με αυτά τα δεδομένα θεωρείται βέβαιο ότι οι διαδικασίες θα επισπευθούν.

Πρόθεση του Κετσπάγια είναι να αποκτηθεί κι ένας τερματοφύλακας για να πλαισιώσει τους Λόρια και Παπαδόπουλο. Κυκλοφόρησε το όνομα του Ισραηλινού Τζουρ, ο οποίος όμως αν αποκτηθεί θα μετακινηθεί στον κατάλογο Α’ και θα πάρει θέση ξένου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ