aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Η 7η απόπειρα και η επιθυμία του Βέσκο

Ανόρθωση: Η 7η απόπειρα και η επιθυμία του Βέσκο

Με φόρα από την εμφαντική νίκη επί της Ομόνοιας, η Ανόρθωση πάει στο «Αμμόχωστος», όπου στοχεύει να «κολλήσει» δεύτερη συνεχόμενη επιτυχία για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν. Οι προηγούμενες έξι απόπειρες της «Κυρίας» να ζευγαρώσει τις νίκες της ήταν αποτυχημένες, με απολογισμό τέσσερις ήττες και δύο ισοπαλίες. Το εγχείρημα απέναντι στη συμπολίτισσα Νέα Σαλαμίνα μόνο εύκολο δεν είναι.

Άλλωστε, πρόκειται για την πιο φορμαρισμένη ομάδα της Κύπρου. Οι ερυθρόλευκοι έχουν σημαντικό κίνητρο την είσοδο στο πρώτο γκρουπ, όμως οι κυανόλευκοι με αναπτερωμένο το ηθικό θέλουν να δώσουν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα.

Οι αλλαγές σε διοικητικό και αγωνιστικό επίπεδο έφεραν νότα αισιοδοξίας στο «Αντώνης Καράς», σε βαθμό που οι φίλοι της ομάδας ευελπιστούν σε πολύ καλύτερες ημέρες στο άμεσο μέλλον. Μεγάλος στόχος της Ανόρθωσης είναι η διάκριση στο θεσμό του κυπέλλου και ο Βέσκο Μιχαΐλοβιτς επιθυμεί να σταθεροποιήσει σε ψηλά επίπεδα την απόδοση της ομάδας του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ