aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: H υπόσχεση του Λάζαρου και οι λεπτομέρειες του συμβολαίου

Ανόρθωση: H υπόσχεση του Λάζαρου και οι λεπτομέρειες του συμβολαίου

H αντίστροφη μέτρηση για την έκτη και πιο ηχηρή μετεγγραφή της Ανόρθωσης έχει αρχίσει. Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος το πρωί της Παρασκευής (25/6) θα επιβιβαστεί στο αεροπλάνο με προορισμό την Κύπρο για να ολοκληρώσει τη μετεγγραφή του στην ομάδα της Αμμοχώστου.

Ανάμεσα στις δύο πλευρές υπάρχει συμφωνία σε όλους τους όρους που προνοούνται σε συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας και με την άφιξη του 34χρονου μεσοεπιθετικού στην Κύπρο θα ολοκληρωθούν τα διαδικαστικά.

Έτσι, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος θα φορέσει τη φανέλα με τον «φοίνικα» στο στήθος με καθυστέρηση έξι μηνών, αφού ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε μια «ανάσα» από την Ανόρθωση και τον περασμένο Ιανουάριο. Ο Τιμούρ Κετσπάγια επιθυμούσε διακαώς τον πρώην άσο του Ατρόμητου και γι’ αυτό δεν έχασε την ευκαιρία με το που έμεινε ελεύθερος.

Πληροφορίες του Goal.com.cy αναφέρουν ότι οι ετήσιες απολαβές του Χριστοδουλόπουλου στην Ανόρθωση θα κυμαίνονται στις 200.000 ευρώ. Πάντως, ο έμπειρος άσος διαβεβαίωσε τους ανθρώπους της «Κυρίας» ότι είναι σε άριστη αγωνιστική κατάσταση. «Ξέρω καλύτερα το σώμα μου από κάθε άλλον. Τον Ιανουάριο ή τον Φεβρουάριο που θα μου προτείνετε ανανέωση συμβολαίου μην παραξενευτείτε όταν θα σας κάνω τον δύσκολο», είπε χαριτολογώντας κατά τη διάρκεια των επαφών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ