aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: H βαθμολογία των Ισραηλινών – Ο MVP Λόρια και η αδικία με Αραγιούρι

Ανόρθωση: H βαθμολογία των Ισραηλινών – Ο MVP Λόρια και η αδικία με Αραγιούρι

Με το ισόπαλο 0-0 στις αποσκευές της επιστρέφει από το Ισραήλ η Ανόρθωση. Η «Κυρία» στάθηκε αρκετά καλά στο Στάδιο «Τότο Τέρνερ», κυρίως ανασταλτικά διατηρώντας ανέπαφη την εστία της και σε έξι βράδια με τη συμπαράσταση του κόσμου της στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» έχει την ευκαιρία να επιστρέψει σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης μετά από 13 χρόνια.

Κορυφαίος για την ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια το βράδυ της Πέμπτης ήταν ο Γκιόργκι Λόρια. Ο Γεωργιανός τερματοφύλακας της Ανόρθωσης δήλωσε «παρών» όταν χρειάστηκε και δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως βαθμολογήθηκε με τον καλύτερο βαθμό από την πιο φημισμένη ιστοσελίδα του Ισραήλ, one.co.il. Ο διεθνής πορτιέρε των κυπελλούχων πήρε 8 με άριστα το 10.

«Ο τερματοφύλακας των Κυπρίων πραγματοποίησε ονειρεμένη βραδιά και δεν άφησε καμία μπάλα στα δίκτυά του, δείχνοντας πως είναι ένας εξαιρετικός τερματοφύλακας», σημειώνουν οι Ισραηλινοί, οι οποίοι πάντως αδίκησαν τον Πάουλους Αραγιούρι. Ο Φινλανδός ήταν απροσπέλαστος και ηγήθηκε της αμυντικής γραμμής της Ανόρθωσης όμως πήρε μόλις 5 στα 10 από τους Ισραηλινούς.

Η βαθμολογία των παικτών της Ανόρθωσης, σύμφωνα με την one.co.il.

Λόρια 8
Αμπαρτζουμιάν 5
Ρισβάνης 6
Κορέια 6
Αρτυματάς 6
Χουσμπάουερ 5
Ντέλετιτς 6
Πόποβιτς 5
Χριστοδουλόπουλος 6
Λάφερτι 6
Χριστοφή 6
Ρουσιάς 5
Αντωνιάδης 5
Χρυσοστόμου 5

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ