aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Γουαρίς για να βάλει τέλος στη φαγούρα

Ανόρθωση: Γουαρίς για να βάλει τέλος στη φαγούρα

Όλα δείχνουν ότι ο Ματζίντ Γουαρίς είναι ο ποδοσφαιριστής από τον οποίο οι φίλοι της Ανόρθωσης θα έχουν τις μεγαλύτερες προσδοκίες για τη νέα σεζόν. Πρωτίστως επειδή αγωνίζεται στην επίθεση, ένας χώρος που προκαλεί… φαγούρα εδώ και κάποια χρόνια. Αν και φόρεσαν τη φανέλα με τον φοίνικα αρκετοί επιθετικοί που ακριβοπληρώθηκαν και πολυδιαφημίστηκαν, εντούτοις εντός του γηπέδου, δεν ήταν τόσο αποτελεσματικοί.

Ο Γκανέζος επιθετικός βρίσκεται στην Κύπρο από χθες κι ακολουθεί τη συνήθη διαδικασία μέχρι την υπογραφή των συμβολαίων και την επίσημη ανακοίνωση. Η τεχνική ηγεσία θεωρεί ότι πρόκειται για μια επιλογή που θα «φωτίσει» την επίθεση των κυανόλευκων. Στη θέση του σέντερ φορ μπορούν να αγωνιστούν επίσης ο Ράντονιτς και ο Νιγκά, αλλά σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο Γουαρίς θα έχει τον πρώτο λόγο.

Για τα πόδια του πρώην ποδοσφαιριστή του Στρασβούργου δαπανήθηκαν συνολικά 22 εκατ. ευρώ, γεγονός που επιβεβαιώνει ότι πολλοί προπονητές και πολλές διοικήσεις πίστεψαν σε αυτόν. Η Τραπεζούντα και η Πόρτο, για παράδειγμα, πλήρωσαν €6.900.000 και €5.200.000 αντίστοιχα για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Πέρασε, όμως τα περισσότερα χρόνια της καριέρας του στη Γαλλία, όπου μετρά περισσότερες από 140 συμμετοχές στη μεγάλη κατηγορία. Δεν ήταν ανάμεσα στις βασικές επιλογές στο Στρασβούργο, αλλά στην περσινή σεζόν έπαιξε σε 15 ματς και πέτυχε 2 τέρματα. Ο Ντάρκο Μίλανιτς περιμένει από τον 31χρονο Γκανέζο ταχύτητα στην επίθεση και, φυσικά, γκολ, που έλειψαν ακόμη και στα φιλικά.

Η Ανόρθωση διερεύνησε το ενδεχόμενο απόκτησης του τερματοφύλακα Ανδρέα Κεραυνού από την ΑΕΖ, αλλά το θέμα «πάγωσε» εξαιτίας της άρνησης του Γιώργου Παπαδόπουλου να μετακομίσει στην ομάδα του Ζακακίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ