aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Γκολ από όλες τις γραμμές, Αρτυματάς ο 10ος

Ανόρθωση: Γκολ από όλες τις γραμμές, Αρτυματάς ο 10ος

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Ο Κώστας Αρτυματάς με ένα σπάνιας ομορφιάς γκολ χάρισε στην Ανόρθωση τη νίκη με 1-0 στο ντέρμπι επί της ΑΕΚ με την οποία η ομάδα της Αμμοχώστου ανέβηκε μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι κυανόλευκοι εκμεταλλεύτηκαν τις απώλειες βαθμών που είχαν όλες οι ομάδες που είναι στην πρώτη εξάδα του πίνακα και η διακοπή του πρωταθλήματος έρχεται την κατάλληλη στιγμή, αφού προηγήθηκε μια σειρά από πέντε αγώνες σε διάστημα δύο βδομάδων.

Ο Κύπριος μέσος πανηγύρισε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Ανόρθωσης και έγινε ο ένατος ποδοσφαιριστής που σκοράρει για την ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια στο φετινό πρωτάθλημα και ο δέκατος σε όλες τις διοργανώσεις. Με 17 τέρματα η «Κυρία» έχει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος, δύο λιγότερα από τον Απόλλωνα.

Η ομάδα της Αμμοχώστου πήρε γκολ από όλες τις γραμμές της. Από τους επιθετικούς, από τους εξτρέμ, από τον επιτελικό μέσου, από τον ανασταλτικό μέσο, από τους ακραίους αμυντικούς και από τους στόπερ. Πρώτος σκόρερ είναι ο Τορνίκε Οκριασβίλι με τέσσερα γκολ, από τρία πέτυχαν οι Κβιλιτάια και Μανιάς, δύο ο Βργκοτς και από ένα οι Γκαλίτσιος, Αρτυματάς, Μίχα, Καλτσάς και Ελουντού. Σκόραρε, επίσης, ο Δημήτρης Χριστοφή στο παιχνίδι κυπέλλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ