aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση για το «σκάσε» του Χριστοφή: «Δείγμα ασέβειας προς την αλήθεια»

Ανόρθωση για το «σκάσε» του Χριστοφή: «Δείγμα ασέβειας προς την αλήθεια»

Σήκωσε το γάντι και απάντησε στον Απόλλωνα η Ανόρθωση μετά τις φωνές διαμαρτυρίας των γαλάζιων της Λεμεσού για τη διαιτησία στο ντέρμπι της πρεμιέρας της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος. Η ομάδα της Αμμοχώστου τονίζει πως το VAR βοήθησε ώστε να μην υπάρξει αλλοίωση αποτελέσματος.

Η «Κυρία» χαρακτηρίζει δείγμα ασέβειας προς την αλήθεια να προσπαθείς να παραποιήσεις τα γεγονότα για σκοπούς δημιουργίας ψευδών εντυπώσεων υπογραμμίζοντας πως το «σκάσε» του Τιμόθεου Χριστοφή είχε αποδέκτη τον Οκριασβίλι και όχι παίκτη του Απόλλωνα.

Το σχετικό απόσπασμα

«Για το περιστατικό ανάμεσα στον Τιμόθεο Χριστοφή και τον ποδοσφαιριστή μας Τορνίκε Οκριασβίλι στο τέλος του αγώνα θεωρείται για μας ως μια άτυχη στιγμή πάνω στην ένταση ενός αγώνα που μόλις είχε τελειώσει. Θέλουμε να πιστεύουμε πως δεν ήταν δείγμα ασέβειας προς τον ποδοσφαιριστή μας. Όμως σαφώς και είναι δείγμα ασέβειας προς την αλήθεια να προσπαθείς ακόμα και αυτό το γεγονός να το παραποιήσεις για σκοπούς δημιουργίας ψευδών εντυπώσεων. Επί του συγκεκριμένου, παραθέτουμε και σχετικό βίντεο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ