aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Για το πολυπόθητο «διπλό» της πρόκρισης

Ανόρθωση: Για το πολυπόθητο «διπλό» της πρόκρισης

ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΚΟΥΡΗ

Υπό τις ιαχές εμψύχωσης μερικών δεκάδων οπαδών της, διεξήχθη η τελευταία προπόνηση της Ανόρθωσης, πριν την αναχώρηση για τη Βασιλεία. Οι οργανωμένοι φίλοι της «Κυρίας» θέλησαν να στηρίξουν τους κυανόλευκους μετά την ήττα από τον Απόλλωνα και αποθέωσαν τον Λόρια που πέρασε δύσκολες ώρες, λόγω της… πρωτοβουλίας Παπαχαραλάμπους.

Η αποστολή αναχωρεί σήμερα το πρωί (11:00) με τις ευχές των οπαδών της για το πολυπόθητο  «διπλό». Στην ομάδα της Αμμοχώστου μετρούν πολλά χρόνια χωρίς ευρωπαϊκή επιτυχία, αναγνωρίζουν ότι η Βασιλεία είναι «βουνό» και μεγάλο φαβορί, αλλά κανένας δεν μπορεί να τους στερήσει το δικαίωμα να παλέψουν για την έκπληξη.

Στην αυριανή αναμέτρηση στο «Σανκτ Γιάκομπ-Παρκ», επιστρέφει στους ευρωπαϊκούς πάγκους με τον φοίνικα στη φόρμα και ο Τιμούρ Κετσπάγια. Έχουν περάσει σχεδόν 11 χρόνια από την προηγούμενη φορά που κοούτσαρε σε διεθνές ματς. Η τελευταία φορά ήταν στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ της σεζόν 2008-09 (όταν οι κυανόλευκοι ηττήθηκαν 0-1 στο ΟΑΚΑ). Όλοι προσδοκούν ότι η επιστροφή του Γεωργιανού θα αναβαθμίσει και τις ευρωπαϊκές συμμετοχές.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια δεν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, αφού θα απουσιάζει μόνο ο Μιχάλης Μανιάς, ο οποίος είναι τιμωρημένος, αλλά και τραυματίας (υπέστη θλάση και θα χρειαστεί τρεις εβδομάδες θεραπεία) κι έμεινε εκτός αποστολής. Όλοι οι υπόλοιποι είναι ετοιμοπόλεμοι. Μαζί και ο Γκαλίτσιος που χθες προπονήθηκε κανονικά, ενώ για προληπτικούς -περισσότερο- λόγους, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κορέια.

Όλα τα μέλη της αποστολής (55 άτομα) που θα ανέβουν σήμερα στο τσάρτερ για τη Βασιλεία υποβλήθηκαν σε τεστ κορωνοϊού, τα οποία ήταν αρνητικά. Η προπόνηση θα γίνει σήμερα στις 20:00 στο γήπεδο που θα διεξαχθεί και ο αγώνας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ