aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Για το «διπλό» με νέες επιλογές

Ανόρθωση: Για το «διπλό» με νέες επιλογές

Όσο πλησιάζει το σαββατιάτικο (26.2) ντέρμπι με αντίπαλο τον Απόλλωνα στο Τσίρειο, τόσο περισσότερο θέλουν στη διοίκηση της Ανόρθωσης να αποφύγουν τον σχολιασμό για τις εξελίξεις όσον αφορά στην προσπάθεια Άγγλου επιχειρηματία να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών.

Επί της ουσίας, επισήμως τουλάχιστον, τα στόματα παραμένουν ερμητικά κλειστά. «Για το συγκεκριμένο ζήτημα δεν έχω την εξουσιοδότηση να πω οτιδήποτε διότι δεν αφορά τη διαδικασία. Αφορά τους μετόχους κι έναν υποψήφιο επενδυτή. Δεν μπορώ να τοποθετηθώ, παρά μόνο εάν ένας υποψήφιος επενδυτής γίνει μέτοχος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος Τύπου της «Κυρίας», Δημήτρης Χριστοφόρου. Είναι κι αυτός ένας τρόπος να επικεντρωθούν όλοι στο ντέρμπι του Σαββάτου με τους πρωτοπόρους της βαθμολογίας.

Στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα, οι επιλογές του Τιμούρ Κετσπάγια θα είναι αυξημένες σε σχέση με τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ. Όλα τα νέα αποκτήματα θα είναι στη διάθεσή του, ενώ σημαντική προσθήκη θεωρείται και ο Πάουλους Αραγιούρι, για τον οποίο εκφράζεται η βεβαιότητα ότι θα είναι έτοιμος μετά την περιπέτειά του με τραυματισμό. Θα λείψει σίγουρα ο Μίλος Ντέλετιτς, ενώ την ποινή τους θα εκτίσουν οι Παύλος Κορέα Και Σπύρος Ρισβάνης.

Στο Τσίρειο οι κυανόλευκοι θα έχουν τη θερμή συμπαράσταση 1.400 οπαδών τους. «Με τη ζήτηση που καταγράφηκε την πρώτη μέρα και μάλιστα χωρίς ελεύθερη προπώληση, δηλαδή ήταν μόνο για τους κατόχους διαρκείας, και τριπλάσιος να ήταν ο αριθμός πάλι θα ανακοινώναμε sold out», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Χριστοφόρου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ