aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Για το απόλυτο μπροστά στον κόσμο της

Ανόρθωση: Για το απόλυτο μπροστά στον κόσμο της

Το ξανάκανε η Ανόρθωση, όχι μια, αλλά τρεις φορές την τελευταία δεκαετία και θα θελήσει να το πετύχει και φέτος. Τι; Να φθάσει σε δεύτερη διαδοχική νίκη στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Στην πρεμιέρα πέρασε έστω και δύσκολα από το ΓΣΠ επικρατώντας του Ολυμπιακού με 2-1 και σήμερα, φιλοξενώντας τον ΑΠΟΕΛ (20:00, Cablenet1), θα θελήσει να ζευγαρώσει τις νίκες της κα να φθάσει στο απόλυτο των βαθμών.

Η Ανόρθωση πέτυχε το δύο στα δύο με το «καλημέρα», πρόπερσι (2020-21) όταν επικράτησε των Ερμή και Πάφος FC, τη σεζόν 2015-16 (ΑΕΛ 2-0, Νέα Σαλαμίνα 3-1) και την περίοδο 2013-14 (Ομόνοια 3-1, Απόλλων 3-1). Θα είναι ευχής έργο για την ομάδα της Αμμοχώστου, που πέρα από τους βαθμούς θα της δώσει ψυχολογία ενόψει της συνέχειας, σε μια δύσκολη όπως προμηνύεται σεζόν, που κάθε βαθμός κρίνεται πολύτιμος.

Οι κυανόλευκοι πήραν τον αέρα του σημερινού αντιπάλου τους το τελευταίο διάστημα και θέλουν να δώσουν και συνέχεια στην αποψινή αναμέτρηση. Παίζει στην έδρα της, σ’ ένα γεμάτο γήπεδο, με τον κόσμο της να έχει… εξαφανίσει τα εισιτήρια εδώ και μέρες. Δεν θα πέφτει καρφίτσα απόψε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Ο παράγοντας έδρα κρίνεται ιδιαίτερα σημαντικός. Απομένει να ακολουθήσουν και οι ποδοσφαιριστές το ρυθμό που θα δώσουν οι οπαδοί τους, φθάνοντας σε καλή εμφάνιση, ώστε να μπορέσουν να τη συνδυάσουν και με το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ο Μίλανιτς αναμένει βελτίωση της Ανόρθωσης σε πολλούς τομείς, ώστε να μπορέσει να αυξήσει τις πιθανότητες επιτυχίας. Λάθη όπως αυτά που παρουσιάστηκαν στην πρεμιέρα, έστω κι αν δεν στοίχισαν, δεν επιτρέπονται στο σημερινό ντέρμπι. Απαιτείται συγκέντρωση και καθαρό μυαλό στις προσπάθειες των παικτών, είτε αυτές είναι στην επίθεση είτε στην άμυνα. Με νίκη σήμερα, η Ανόρθωση θα είναι σε θέση να ανοίξει τα φτερά της, να πετάξει ψηλά και να δείξει συνέπεια για υλοποίηση των φετινών υψηλών στόχων της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ