aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Για το 2Χ3 της αντεπίθεσης

Ανόρθωση: Για το 2Χ3 της αντεπίθεσης

Στον δρόμο της Ανόρθωσης για ανάπτυξη δυναμικής υπάρχει ένα υψηλό εμπόδιο. Η «Κυρία» υποδέχεται σήμερα (17:00, Cablenet1) τον Άρη, για την τελευταία αγωνιστική τού πρώτου γύρου, και καλείται να πετύχει για πρώτη φορά στη σεζόν δεύτερη συνεχόμενη νίκη.

Η ομάδα της Αμμοχώστου στοχεύει σε τρίτη διαδοχική εντός έδρας νίκη, μετά τον Φεβρουάριο του 2021, ώστε να μειώσει στους έξι βαθμούς τη διαφορά από την τέταρτη θέση, η οποία υπό προϋποθέσεις οδηγεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η εκτός έδρας νίκη επί της ΑΕΛ επανέφερε την ηρεμία στο «στρατόπεδο» της Ανόρθωσης, όμως η ομάδα του Τσίσκο Μουνιόθ έχει συνηθίσει τους οπαδούς της σε σκωτσέζικα ντους, με πορεία γεμάτη από σκαμπανεβάσματα. Με τον Ισπανό στον πάγκο, τα σημάδια βελτίωσης σε ορισμένους τομείς του παιχνιδιού είναι ορατά με γυμνό μάτι, αλλά για να καταφέρει η «Κυρία» να συναγωνιστεί τις ομάδες που προπορεύονται στη βαθμολογία χρειάζεται περισσότερη βελτίωση και κυρίως συνέπεια στα αποτελέσματα.

Στο «Αντώνης Καρράς» αναγνωρίζουν τις δυσκολίες της σημερινής αναμέτρησης, κόντρα σε μία ποιοτική ομάδα, με ταχύτατους ποδοσφαιριστές και τρομερή ευχέρεια στη δημιουργία ευκαιριών.

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ