aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Για την τιμή των όπλων

Ανόρθωση: Για την τιμή των όπλων

Εν μέσω διεργασιών για το ιδιοκτησιακό καθεστώς και το μέλλον της παρούσας διοίκησης η Ανόρθωση καλείται να ολοκληρώσει με αξιοπρέπεια τη φετινή σεζόν. Οι υποχρεώσεις της «Κυρίας» στον δεύτερο όμιλο συνεχίζονται σήμερα, με την ομάδα της Αμμοχώστου να αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο Μακάρειο (17:00, Cytavision1), για τη δεύτερη αγωνιστική της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος.

Μπορεί να μην υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον για τους κυανόλευκους, όμως ο Βέσκο Μιχαΐλοβιτς δεν κουράζεται να επαναλαμβάνει στους ποδοσφαιριστές την απαίτηση του ιδίου και της διοίκησης να σεβαστούν την ιστορία της Ανόρθωσης και τις ομάδες που παλεύουν για παραμονή στην κατηγορία.

Επιπλέον κίνητρο αποτελεί ο αποκλεισμός από τους μαυροπράσινους στο θεσμό του κυπέλλου, αν και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να διαγραφεί για την Ανόρθωση η αποτυχία διεκδίκησης του τροπαίου με μία νίκη σε αγώνα των πλέι άουτ. Η ομάδα του Τακτακαλά αποδείχθηκε κακός «δαίμονας» για την Ανόρθωση, αφού την κέρδισε μόλις μία φορά σε τέσσερις αγώνες, με απολογισμό δύο ισοπαλίες και μία ήττα.

Το απουσιολόγιο του Βέσκο Μιχαΐλοβιτς είναι και πάλι γεμάτο. Οι Αμπαρτζουμιάν, Σαμπό, Χρυσοστόμου και Αντωνιάδης (τιμωρημένος) δεν υπολογίζονται από τον Σέρβο προπονητή. Απ’ εκεί και πέρα, οι Κορρέα, Εμπραλίτζε, Κίκο και Κεραυνός επανήλθαν σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και εναπόκειται στην τεχνική ηγεσία εάν θα τους χρησιμοποιήσει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ