aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Για την ώρα… κυπριακά

Ανόρθωση: Για την ώρα… κυπριακά

Για την ώρα προτίμησε τα «ψώνια» από την εγχώρια αγορά η Ανόρθωση. Νεόφυτος Μιχαήλ, Μηνάς Αντωνίου, Τζέισον Πάντσεον και Άβντο Εμπραλίτζε είναι οι ποδοσφαιριστές που μέχρι στιγμής ανακοίνωσε η «Κυρία», ενώ «κλειστός» είναι και ο Κίκο.

Οι πολλές αποχωρήσεις από ρόστερ της προσφυγικής ομάδας άφησαν «κενά», μερικά από τα οποία οι Νεόφυτος Λάρκου και Σάββας Δαμιανού φρόντισαν να κλείσουν στα γρήγορα και στα… σίγουρα. Με παίκτες που οι ίδιοι γνώριζαν λόγω της παρουσίας τους στα κυπριακά γήπεδα και που πιστεύουν ότι μπορούν να βοηθήσουν άμεσα χωρίς να χρειάζονται χρόνο προσαρμογής.

Πλέον, ο μετεγγραφικός σχεδιασμός της Ανόρθωσης έχει στραφεί στα «ξένα». Οι ποδοσφαιριστές που εξετάζονται και αξιολογούνται επί καθημερινής βάσεως είναι πολλοί και οι περισσότεροι από το εξωτερικό, χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια πως δεν ενδιαφέρουν κι άλλοι που αγωνίζονται στην Κύπρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ