aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση για Λάζαρο: «Επιλέγει τη σύγκρουση, αλλά δεν θα ακολουθήσουμε»

Ανόρθωση για Λάζαρο: «Επιλέγει τη σύγκρουση, αλλά δεν θα ακολουθήσουμε»

Σήκωσε το γάντι και απάντησε στον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλου η Ανόρθωση. Δια μέσω γραπτής δήλωσης του εκπροσώπου Τύπου, Δημήτρη Χριστοφόρου, η ομάδα της Αμμοχώστου απάντησε στις αναφορές του ατζέντη του ποδοσφαιριστή, ο οποίος άφησε αιχμές για τον τρόπο χειρισμού της περίπτωσης του πελάτη του.

Η διοίκηση της «Κυρίας» τονίζει ότι δεν θα ακολουθήσει τον δρόμο της σύγκρουσης που επιλέγει η πλευρά του Ελλαδίτη μεσοεπιθετικού. Σημειώνει ότι έγιναν πολλές πολλές προσπάθειες για την εξεύρεση αμοιβαία αποδεκτής λύσης και σε αυτό το πλαίσιο οι επαφές θα συνεχιστούν, ενώ υπογραμμίζει πως η εκτίμηση προς τον άνθρωπο και ποδοσφαιριστή Χριστοδουλόπουλο φάνηκε με την ανανέωση συμβολαίου με σημαντική αύξηση απολαβών σε ηλικία 35 ετών.

Η γραπτή δήλωση του Δημήτρη Χριστοφόρου

«Σε σχέση με δήλωση στον ηλεκτρονικό Tύπο του εκπροσώπου του ποδοσφαιριστή μας Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, επιθυμούμε να δηλώσουμε τα ακόλουθα:

Αυτή τη στιγμή, μοναδική μας έγνοια είναι η αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας μας και η συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα. Τα υπόλοιπα περνούν σε δεύτερη μοίρα.

Την εκτίμηση προς τον άνθρωπο και τον ποδοσφαιριστή Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο η Ανόρθωσις την έδειξε με την ανανέωση συμβολαίου με σημαντική αύξηση απολαβών σε ηλικία 35 ετών πριν καν ξεκαθαρίσει η κατάληξη της περσινής αγωνιστικής περιόδου.

Παρά το τι προηγήθηκε, όλη αυτή την περίοδο η επίσημη Ανόρθωση σεβόμενη την αξία και την καριέρα του ποδοσφαιριστή δεν έδειξε παρά εκτίμηση στην προσφορά του κάτι που τονίστηκε και από τον Πρόεδρο κ. Ανδρέα Σάντη στη συνέντευξη τύπου. Δυστυχώς η πλευρά του ποδοσφαιριστή φαίνεται να επιλέγει το δρόμο της σύγκρουσης, δρόμο στον οποίο δε θα την ακολουθήσουμε. Αντίθετα κάναμε πολλές προσπάθειες για την εξεύρεση αμοιβαία αποδεκτής λύσης και σε αυτό το πλαίσιο οι επαφές θα συνεχιστούν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ