aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Για δες καιρό που διάλεξε ο Covid να ξανάρθει

Ανόρθωση: Για δες καιρό που διάλεξε ο Covid να ξανάρθει

Ο κορωνοϊός δεν λέει να αφήσει ήσυχη την Ανόρθωση. Μετά την αναστάτωση που προκλήθηκε κατά την περίοδο της προετοιμασίας, χθες, τρεις ημέρες δηλαδή πριν από τη ρεβάνς με τη Χάποελ Μπερ Σεβά εντοπίστηκε νέο κρούσμα στις τάξεις της. Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι πρόκειται για ποδοσφαιριστή που ήταν βασικός στο παιχνίδι του Σταδίου Τέρνερ την περασμένη Πέμπτη.

Όλα αυτά την ώρα που ο Τιμούρ Κετσπάγια φάνηκε να κατασταλάζει στο βασικό σχήμα, που ήταν το ίδιο στη ρεβάνς με τη Ραπίντ (2-1) και στο πρώτο παιχνίδι με την ισραηλινή ομάδα. Δύο συνεχόμενα ματς με την ίδια ενδεκάδα, που βάσει αποτελεσμάτων και εμφανίσεων δικαίωσαν τον Γεωργιανό.

Ο Λόρια έδειξε ότι βρίσκει τον εαυτό του μετά την περιπέτεια που πέρασε, η άμυνα με τους Αμπαρτζουμιάν, Αραγιούρι, Ρισβάνη και Κορέια παρουσιάζει σταθερότητα, οι Αρτυματάς, Χουσμπάουερ και Πόποβιτς συνθέτουν ισορροπημένο κέντρο, οι Ντέλετιτς και Χριστοδουλόπουλος βγάζουν ποιότητα στα άκρα και ο Λάφερτι «γεμίζει» την αντίπαλη περιοχή.

Το συμπέρασμα που προκύπτει είναι ότι οι 11 προαναφερθέντες θα αποτελέσουν σε μεγάλο βαθμό τη βάση για το αρχικό σχήμα στη συνέχεια της σεζόν, με στόχο φυσικά να αλλάζει κάτι όποτε συντρέχει λόγος. Γι’ αυτό και θα ήταν για έκπληξη αν άλλαζε κάτι στον μεθαυριανό επαναληπτικό με την ομάδα του Ισραήλ («Αντώνης Παπαδόπουλος», 20:00), ωστόσο το κρούσμα του κορωνοϊού προφανώς αλλάζει τα σχέδια στον προπονητή των Αμμοχωστιανών. Απομένουν άλλες δύο προπονήσεις πριν από τη ρεβάνς με την Μπερ Σεβά και ο προπονητής των κυανόλευκων θα αποφασίσει για τις επιλογές του και φυσικά ποιος ποδοσφαιριστής θα αντικαταστήσει αυτόν που διαγνώστηκε θετικός στο τεστ Covid.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ