aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση για Άρη: «Η καλύτερη επίθεση αντιμετωπίζει την καλύτερη άμυνα»

Ανόρθωση για Άρη: «Η καλύτερη επίθεση αντιμετωπίζει την καλύτερη άμυνα»

Σε ανάλυση του Άρη, τον οποίο αντιμετωπίζει αύριο, προχώρησε η Ανόρθωση…

Η ανάλυση της Ανόρθωσης:

Φινάλε στον πρώτο γύρο της Β’ φάσης και η ομάδα μας έχει να παίξει με τον Άρη στη Λεμεσό, ένα παιχνίδι με ιδιαίτερα ψηλό βαθμό δυσκολίας όσο και κρίσιμο. Μέσα από ενδιαφέροντα στοιχεία που συνοδεύουν τον αγώνα, θα προσπαθήσουμε να σας βάλουμε στο κλίμα.

Με νέο προπονητή

Μια σημαντική διαφορά έχει η ομάδα του Άρη σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια μας, καθώς ο Λιάσος Λουκά αντικαταστάθηκε από τον Λευκορώσο Αλεξέϊ Σπιλιέφσκι που είναι εκπρόσωπος κυρίως της Γερμανικής σχολής. Εκεί έπαιξε ποδόσφαιρο και εκεί προπόνησε φτάνοντας μέχρι τα τμήματα υποδομής της Λειψίας, φημισμένα για το εξαιρετικό τους τμήμα σκάουτινγκ. Είναι μόλις 34 ετών, κάτι σύνηθες για προπονητές στη Γερμανία και έχει παίκτη, Γκόρτον Σίλντενφελντ, που πρόσφατα έκλεισε τα 37 του!

Πρώτος στη Β’ φάση

Ο νέος κόουτς έκατσε πρώτη φορά στον πάγκο στην έναρξη της Β’ φάσης και είναι μέχρι στιγμής αήττητος με δυο ισοπαλίες και δυο νίκες. Οι οκτώ βαθμοί φέρνουν την ομάδα της Λεμεσού να προπορεύεται σε συγκομιδή βαθμών του πρώτου γκρουπ και συγκατοικούν με ΑΠΟΕΛ στη δεύτερη θέση με 44 βαθμούς, έναν παραπάνω από την ομάδα μας.

Συνεχώς Λεμεσό

Άλλο στοιχείο με ενδιαφέρον το γεγονός πως αυτή είναι η τέταρτη σερί αναμέτρηση για τον Άρη στην έδρα του αφού μεσολάβησε το παιχνίδι με τον Απόλλωνα που τον βρήκε τυπικά φιλοξενούμενο. Μάλιστα και το επόμενο παιχνίδι τους θα είναι στη Λεμεσό, με τον ΑΠΟΕΛ!

Το τελευταίο;

Για φέτος σίγουρα, ίσως και γενικότερα, κλείνει ο κύκλος των αγώνων μας στο Τσίρειο στάδιο με τις «παραδοσιακές» δυνάμεις της Λεμεσού Άρη, ΑΕΛ κι Απόλλωνα. Βάση του σχετικού προγραμματισμού, οι τρεις ομάδες μεταφέρονται στο νέο γήπεδο της πόλης για τη νέα σεζόν και μόνο σε ενδεχόμενη κλήρωση με την ΑΕΛ στο κύπελλο θα ξαναπαίξουμε. Γήπεδο που εγκαινιάστηκε τον Μάιο του 1975 και μέχρι σήμερα ήταν η έδρα των Λεμεσιανών ομάδων. Φέτος πάντως δεν μας έχει πάει καλά, αφού σε τέσσερις αναμετρήσεις εκεί έχουμε δυο ισοπαλίες και δυο ήττες.

Αντιμέτωπες οι πρωτιές

Η καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 44 γκολ, που είναι η Ανόρθωση, αντιμετωπίζει την καλύτερη άμυνα με 23 που είναι αυτή του Άρη και έχει ενδιαφέρον τι θα επικρατήσει. Αυτό γιατί οι πρωτιές ισχύουν και… ανάποδα αφού έχουμε τη χειρότερη αμυντική συγκομιδή του πρώτου γκρουπ και ο Άρης σκόραρε τα λιγότερα γκολ.

Συμμετοχές

Δυο ποδοσφαιριστές του Άρη, Βανά και Σίλντενφελντ, δεν έχουν χάσει λεπτό ακόμα στο πρωτάθλημα επίτευγμα που ελάχιστοι παίκτες έχουν να καυχιόνται. Για την Ανόρθωση, ο Άντερσον Κορέϊα είναι ο μοναδικός που ήταν βασικός σε όλους τους αγώνες.

Ποιοι σφυρίζουν

Διαιτητής: Χριστοφόρου Μάριος

Α’ Βοηθός Διαιτητής: Σωτηρίου Μιχάλης

Β’ Βοηθός Διαιτητής: Ανδρέου Π. Ανδρέας

4ος Διαιτητής: Χατζηβασιλείου Θωμάς

VAR: Diaz De Mera Escuderos Isidro

ΑVAR: Ευαγόρου Ευαγόρας

Παρατηρητής: Ιωάννου Μιχάλης

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ