aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Γεμίζει και αρέσει η «Κυρία»

Ανόρθωση: Γεμίζει και αρέσει η «Κυρία»

Σαφώς καλύτερη και αισθητά βελτιωμένη ήταν η Ανόρθωση στο χθεσινό φιλικό με τη Δόξα (2-0), σε σχέση με την εικόνα που παρουσίασε στο παιχνίδι του Σούπερ Καπ.

Ξεκάθαρα ο χρόνος δουλεύει υπέρ της ομάδας του Τιμούρ Κετσπάγια, ενώ η βελτίωση πέρα από το βαθμό ετοιμότητας είχε να κάνει και με τις αυξημένες επιλογές αφού για πρώτη φορά αγωνίστηκαν οι Χριστοδουλόπουλος και Αραγιούρι. Έμειναν εκτός οι Ρισβάνης, Κατσαράβα, Πόποβιτς και Μπουσουλάτζιτς.

Ο Ελλαδίτης μεσοεπιθετικός, στην πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα της Ανόρθωσης, παρουσιάστηκε ιδιαίτερα ορεξάτος και ξεχώρισε με την παρουσία του. Ο κόσμος της Ανόρθωσης που βρέθηκε χθες βράδυ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» τον αποθέωσε με το που έγινε αλλαγή.

Πιο γεμάτη, πιο καλή η Ανόρθωση, που τη χωρίζει ένα δεκαήμερο από το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι. Τα γκολ της «Κυρίας» πέτυχαν δύο ποδοσφαιριστές που πέρασαν ως αλλαγή, οι Χριστοφή (62’) και Ελουντού (72’).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ