aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Φταίω εγώ, φταίει κι αυτός

Ανόρθωση: Φταίω εγώ, φταίει κι αυτός

Έλυσε τη σιωπή του ο Χρίστος Πουλλαΐδης. Ο πρόεδρος της Ανόρθωσης επικοινώνησε με τον κόσμο της ομάδας, μέσω γραπτής δήλωσής του στην επίσημη ιστοσελίδα της «Κυρίας», νιώθοντας έντονα την ανάγκη να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα κόντρα σε όσα κακόβουλα, όπως τα χαρακτηρίζει, γράφονται και λέγονται τις τελευταίες μέρες. Ο μεγαλομέτοχος των κυανόλευκων ανέλαβε την ευθύνη της κακής πορείας της Ανόρθωσης στο πρωτάθλημα, πέταξε στον Νεόφυτο Λάρκου το μπαλάκι για τις λανθασμένες επιλογές στη στελέχωση της ομάδας και έδωσε τα κλειδιά του ποδοσφαιρικού τμήματος στον Τσίσκο Μουνιόθ.

Ο Χρίστος Πουλλαΐδης υπεραμύνθηκε της απόφασής του να πορευτεί με το μοντέλο του αθλητικού διευθυντή το περασμένο καλοκαίρι και τόνισε πως η διοίκηση παρείχε κάθε στήριξη στον Νεόφυτο Λάρκου. «Οι επιλογές που ακολούθησαν για τη στελέχωση της ομάδας, προπονητής, επιτελείο και ποδοσφαιριστές, ήταν δικές του (σ.σ. του Νεόφυτου Λάρκου) και των συνεργατών του. Εκ των πραγμάτων, αρκετές των επιλογών αποδείχθηκαν λανθασμένες και ως η κεφαλή του οικοδομήματος αναλαμβάνω πρώτος την ευθύνη για αυτές. Για αυτό άλλωστε προχώρησα, αν και νωρίς στην αγωνιστική περίοδο, σε διορθωτικές κινήσεις με στόχο τη βελτίωση της ομάδας και αυτό έγινε ανεξαρτήτως κόστους, αφού κύριο μέλημά μου ήταν και παραμένει το καλό της Ανόρθωσης», αναφέρει ο διοικητικός ηγέτης της Ανόρθωσης και ακολούθως εκφράζει την απόλυτη στήριξη στον Τσίσκο Μουνιόθ. Ο κ. Πουλλαΐδης δηλώνει έτοιμος να παρέχει κάθε βοήθεια που θα του ζητηθεί και προανήγγειλε την πρόσληψη σκάουτερ για να βοηθήσει στον εντοπισμό ποδοσφαιριστών, οι οποίοι θα ενισχύσουν την ομάδα. «Ο πρώτος και ο τελευταίος λόγος στον προγραμματισμό, θα ανήκει στον προπονητή μας, κ. Μουνιόθ», τονίζει στη γραπτή δήλωσή του ο πρόεδρος της Ανόρθωσης και ουσιαστικά βάζει τέλος σε οποιοδήποτε σενάριο διαδοχής του Νεόφυτου Λάρκου στο πόστο της αθλητικής διεύθυνσης.

Ο πρόεδρος της Ανόρθωσης ευχαριστεί τον κόσμο για τη μαζική παρουσία στα γήπεδα, καλεί όλους να συμβάλουν στην προσπάθεια ανάκαμψης που επιχειρείται και κούνησε το δάκτυλο σε όσους λασπολογούν και διαδίδουν ανυπόστατες φήμες. «Η εποικοδομητική κριτική είναι και καλοδεχούμενη και απαραίτητη, όχι όμως η λασπολογία και οι ανυπόστατες φήμες που κυκλοφορούν. Το μόνο που μπορούν να προκαλέσουν είναι διχόνοια στις τάξεις του κόσμου και ζημιά στην ομάδα. Ο Θεός να φυλάει την Ανόρθωση μας από κάθε εχθρό», καταλήγει ο Χρίστος Πουλλαΐδης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ