aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Φως στην άκρη του τούνελ με Λάρκου για εξωδικαστική λύση

Ανόρθωση: Φως στην άκρη του τούνελ με Λάρκου για εξωδικαστική λύση

Θετικές είναι οι ενδείξεις για συναινετική λύση ανάμεσα στην Ανόρθωση και τον Νεόφυτο Λάρκου. Το «διαζύγιο» της «Κυρίας» με τον Κύπριο αθλητικό διευθυντή όχι μόνο δεν ήταν «βελούδινο», αλλά η διαφορά τους όδευε προς τα πολιτικά δικαστήρια!

Ο Λάρκου έκανε προσφυγή στην επιτροπή επίλυσης διαφορών διεκδικώντας ολόκληρο το ποσό που προνοεί το συμβόλαιο που υπέγραψε στην αρχή της σεζόν και είχε ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Η ομάδα της Αμμοχώστου «απάντησε» με καταγγελία στα πολιτικά δικαστήρια για απώλεια χρημάτων, εξαιτίας λανθασμένων επιλογών της αθλητικής διεύθυνσης, και το θέμα ήταν στον «πάγο» για αρκετό καιρό.

Πληροφορίες του «Goal» αναφέρουν ότι το τελευταίο διάστημα το σκηνικό άρχισε να διαφοροποιείται με τις δύο πλευρές να γίνονται πιο διαλλακτικές και να δείχνουν διάθεση για λύση εξωδικαστικά. Είναι δεδομένο πως η Ανόρθωση θα αναγκαστεί να αποζημιώσει τον Νεόφυτο Λάρκου με ένα σεβαστό ποσό, όμως η αλλαγή στάσης του τέως τεχνικού διευθυντή της, φανέρωσε φως στην άκρη του τούνελ σε ένα από τα ανοικτά μέτωπα που απασχολούν τη διοίκηση. Στον Νεόφυτο Λάρκου επιρρίπτεται η κύρια ευθύνη για την αποτυχημένη πορεία της ομάδας στη φετινή σεζόν, αφού είχε το πρόσταγμα από τη διοίκηση για τη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος και εκ του αποτελέσματος οι επιλογές του αποδείχθηκαν κατώτερες των περιστάσεων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ