aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Φώναξε «παρών» με την… πέμπτη ο Νινγκά

Ανόρθωση: Φώναξε «παρών» με την… πέμπτη ο Νινγκά

Όταν πετυχαίνεις δύο γκολ και οδηγείς την ομάδα σου σε ολική ανατροπή, ε, είσαι ο μεγάλος πρωταγωνιστής του παιχνιδιού. Αυτό ακριβώς έκανε ο Κασιμίρ Νινγκά και η Ανόρθωση γύρισε το ματς με τον Ολυμπιακό σε 2-1 στο ΓΣΠ και έκανε ποδαρικό στο νέο πρωτάθλημα. Ο διεθνής επιθετικός από το Τσαντ πέτυχε σε ένα παιχνίδι περισσότερα τέρματα από ό,τι τις προηγούμενες δύο σεζόν! Συγκεκριμένα είχε σκοράρει μόνο μία φορά με τη φανέλα της Ανζέ.

Η αποψινή ωστόσο είναι η πέμπτη φορά στην καριέρα του που πετυχαίνει δύο γκολ σε ένα παιχνίδι, ενώ οι προηγούμενες τέσσερις ήταν για λογαριασμό της Μονπελιέ. Highlight του ήταν ένα χατ τρικ στο 3-3 με την Ντιζόν, επίσης με τη Μονπελιέ.

Ο Νινγκά ψάχνει μία επανεκκίνηση στην καριέρα του, για να αρχίσει να φορτώνει με γκολ τα αντίπαλα δίχτυα και η αφετηρία του στη «Μεγάλη Κυρία» είναι άκρως αισιόδοξη. Σε μια περίοδο μάλιστα που η θέση στην κορυφή παρουσιάζει πρόβλημα, λόγω του παροπλισμού του Ράντονιτς και της ανετοιμότητας του Γουαρίς, αυτός φώναξε «παρών» και μένει να φανεί εάν θα δοθεί και συνέχεια.

Ο 29χρονος επιθετικός δεν υπήρξε μεγάλο κανόνι στις ομάδες που αγωνίστηκε. Δεν έχει να επιδείξει σεζόν με διψήφιο αριθμό τερμάτων. Εντούτοις, ας μην ξεχνάει κανείς ότι το μεγαλύτερο μέρος της ποδοσφαιρικής πορείας του το πέρασε στη γαλλική Α’ Κατηγορία. Δεν μπορούν λοιπόν να περάσουν απαρατήρητα τα οκτώ γκολ με την Καν (2018-19) ή τα εφτά με τη Μονπελιέ (2015-16).

Η επιτροπή προγραμματισμού που τον επέλεξε και οι φίλη της Ανόρθωση, ευελπιστούν ότι στο κυπριακό πρωτάθλημα θα βελτιώσει τα στατιστικά του στο σκοράρισμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ