aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Φευγάτοι και ερωτηματικά

Ανόρθωση: Φευγάτοι και ερωτηματικά

Ηρεμία πριν την καταιγίδα. Κάπως έτσι μεταφράζεται το σκηνικό στην Ανόρθωση την πρώτη εβδομάδα που ακολουθεί της αποτυχίας εξασφάλισης ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Ήδη ο Νεόφυτος Λάρκου έπιασε δουλειά, με τον Σάββα Δαμιανού να αναλαμβάνει ρόλο υπεύθυνου του τμήματος σκάουτινγκ σε αντικατάσταση του Κυριάκου Χατζηχαραλάμπους. Σύντομα το τμήμα σκάουτινγκ θα ενισχυθεί με ακόμα ένα άτομο της επιλογής του αθλητικού διευθυντή. Πληροφορίες του «Goal» αναφέρουν ότι οι αλλαγές που ετοιμάζει ο Νεόφυτος Λάρκου σε θέματα υποστήριξης θα είναι ριζικές, αφού η ανάγκη για βελτίωση καθοριστικών παραγόντων στο σύγχρονο ποδόσφαιρο κρίνεται αναγκαία.

Το πλάνο ενίσχυσης περιλαμβάνει την απόκτηση διψήφιου αριθμού μετεγγραφών και μπόλικων αποχωρήσεων. Τα συμβόλαια των Αραγιούρι, Ρισβάνη, Ντέλετιτς, Καλτσά —αποχαιρέτισε μέσω ανάρτησης την οικογένεια της Ανόρθωσης πλην του Κετσπάγια, ενοχλημένος από τον παραγκωνισμό του τη φετινή σεζόν— ολοκληρώθηκαν και δεν υπάρχει πρόθεση ανανέωσής τους. Εκτός απροόπτου δεν θα γίνει κίνηση για αγορά ή ανανέωση δανεισμού του Τζουρ, ο οποίος επιστρέφει στη Χάποελ Ραανανά.

Εκπνέει, επίσης, το συμβόλαιο του Χουσμπάουερ και η ζυγαριά γέρνει προς αποχώρηση του Τσέχου, όμως αφήνεται ανοικτό «παράθυρο» παραμονής του. Το κεφάλαιο Ουάρντα, τουλάχιστον για την ώρα, είναι κλειστό με τον Αιγύπτιο να διαμηνύει στην ομάδα της Αμμοχώστου ότι το κυπριακό πρωτάθλημα δεν αποτελεί προτεραιότητα για τον ίδιο και να ξεκαθαρίζει, για πολλοστή φορά, ότι δεν πρόκειται να παίξει σε άλλη κυπριακή ομάδα.

Στάσιμο παραμένει το θέμα Αρτυματά. Στον αρχηγό της «Κυρίας» κατατέθηκε εδώ και καιρό πρόταση ανανέωσης συμβολαίου μέχρι το 2025, με ετήσιες απολαβές κοντά στις 200.000 ευρώ. Στην ομάδα της Αμμοχώστου χαρακτηρίζουν γενναία την αύξηση που του προτάθηκε, σε σχέση με το υφιστάμενο συμβόλαιο, και δεν προτίθενται να μπουν σε διαδικασία πλειστηριασμού.

Σύντομα θα ξεκαθαρίσει το σκηνικό για το μέλλον του Κορρέα. Στο συμβόλαιο του Κύπριου στόπερ υπάρχει όρος σύμφωνα με τον οποίο μένει ελεύθερος έναντι 15.000 ευρώ, τον οποίο εμφανίζεται έτοιμος να «εκμεταλλευτεί» ο Απόλλων. Υπό αξιολόγηση είναι το μέλλον του Νόβοντι. Ο Ούγγρος ήταν φιλότιμος, αλλά δεν έδωσε λύσεις στο σκοράρισμα, γεγονός που προβληματίζει. «Αγκάθι» αποτελεί η περίπτωση του Πόποβιτς, ο οποίος διατηρεί συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν και μάλιστα με ιδιαίτερα υψηλές αποδοχές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ