aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Φέρνει τερματοφύλακα και κλείνει την 15άδα με τριάδα μετεγγραφών

Ανόρθωση: Φέρνει τερματοφύλακα και κλείνει την 15άδα με τριάδα μετεγγραφών

Άλλες τρεις κενές θέσεις μη γηγενών ποδοσφαιριστών έχει η Ανόρθωση. Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ήταν το τελευταίο χρονικά μετεγγραφικό απόκτημα της «Κυρίας», αποτελεί τον υπ’ αριθμόν 12 ξένο ή κοινοτικό παίκτη του ρόστερ. Επομένως, η ομάδα της Αμμοχώστου δικαιούται να προχωρήσει σε ακόμη τρεις προσθήκες με ποδοσφαιριστές που δεν κατάγονται από την Κύπρο και είναι άνω των 22 ετών.

Φυσικά, επειδή διανύουμε μετεγγραφική περίοδο κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο αποχώρησης ποδοσφαιριστή από το υφιστάμενο έμψυχο δυναμικό, κάιτ που αν συμβεί θα αδειάσει θέση για νέα μετεγγραφή. Αυτή τη στιγμή στο κυανόλευκο ρόστερ βρίσκονται οι: Λόρια, Κορέια, Αμπαρτζουμιάν, Καλτσάς, Μπουσουλάζιτς, Χουσμπάουερ, Ρισβάνης, Ελουντού, Κατσαράβα Ντέλετιτς, Χριστοδουλόπουλος και Λάφερτι.

Στόχος του Τιμούρ Κετσπάγια είναι να κλείσει τον μετεγγραφικό σχεδιασμό με την απόκτηση κεντρικού αμυντικού, ανασταλτικού μέσου και επιτελικό μέσο. Το ιδανικό σενάριο για τον Γεωργιανό προπονητή θα ήταν η άφιξη των Πάουλους Αραγιούρι, Τζόι Πελουπέσι και Βάκο Κβίλια, στους οποίους στάλθηκε πρόταση συνεργασίας ή μεταφέρθηκε το ενδιαφέρον.

Απ’ εκεί και πέρα υπάρχει πρόθεση απόκτησης τερματοφύλακα για τον κατάλογο Β, ο οποίος θα πλαισιώσει τους Γκιόργκι Λόρια και Γιώργο Παπαδόπουλο. Ο Ασάφ Τζουρ επέστρεψε στην Χάποελ Ραανανά, από την οποία αποκτήθηκε πέρυσι με τη μορφή δανεισμού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ