aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Φαβορί ο Mπίσκαν, Ισπανοί και Γερμανός στη λίστα

Ανόρθωση: Φαβορί ο Mπίσκαν, Ισπανοί και Γερμανός στη λίστα

Στο στάδιο «κοσκινίσματος» ονομάτων για το διάδοχο του Ρόνι Λέβι στον πάγκο της Ανόρθωσης έχει περάσει η διοίκηση της «Κυρίας».

Η περίπτωση του Κροάτη, Ίγκορ Μπίσκαν, προκρίθηκε καθώς πληροί τις προϋποθέσεις που τέθηκαν. Έχει ισχυρή προσωπικότητα, παραστάσεις ως ποδοσφαιριστής (θήτευσε πέντε χρόνια στη Λίβερπουλ), ενώ στέφθηκε νταμπλούχος ως προπονητής με την Ολύμπια Λουμπλιάνας πέρυσι.

Τα οικονομικά δεδομένα του 40χρονου τεχνικού είναι στο πλαίσιο που τέθηκε από την ομάδα της Αμμοχώστου και η απόφαση ανήκει στη διοίκηση Ανδρέα Παντελή, με τον Κροάτη να είναι το φαβορί για τον πάγκο της Ανόρθωσης. Ο Μπίσκαν δεν «παίζει» μόνος στην κούρσα διαδοχής του Ρόνι Λέβι.

Διαβάστε επίσης: Αναπάντητες κλήσεις ως απάντηση στο τηλεφώνημα που δεν έγινε

Στη λίστα υποψηφίων της διοίκησης περιλαμβάνονται δύο ονόματα Ισπανών, ενώ προτάθηκαν και αξιόλογες περιπτώσεις Γερμανών τεχνικών, οι πλείστοι εκ των οποίων έχουν ψηλό κασέ. Σύμφωνα με πληροφορίες του Goal.com.cy στην Ανόρθωση προτάθηκε και ο Τόμας Ντολ, με τον οποίο έχει επαφές ο ΑΠΟΕΛ, αλλά είναι εκτός οικονομικών δυνατοτήτων των κυανόλευκων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ