aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Φάτσα με το ρεκόρ στη δεύτερη θητεία του Κετσπάγια

Ανόρθωση: Φάτσα με το ρεκόρ στη δεύτερη θητεία του Κετσπάγια

Ένα μήνα παρά δύο μέρες μετά η Ανόρθωση θα επανέλθει σε αγωνιστικές υποχρεώσεις. Η πανδημία του κορωνοϊού προκάλεσε την αναβολή των παιχνιδιών της «Κυρίας» με τον Άρη και τον ΑΠΟΕΛ για την 15η και 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος, αντίστοιχα. Τελευταίος αγώνας των κυανόλευκων ήταν στο Δασάκι στις 18 Δεκεμβρίου, στη νίκη 2-0 με ισάριθμα τέρματα του Αμρ Ουάρντα.

Την Κυριακή 16 Ιανουαρίου (16:00) η ομάδα της Αμμοχώστου υποδέχεται την ΑΕΛ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» με στόχο να κάνει ποδαρικό στο 2022, ώστε να συνεχίσει την αντεπίθεσή της. H ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια μετρά τρεις διαδοχικές νίκες και εφόσον καταφέρει να επικρατήσει των γαλαζοκιτρίνων θα ισοφαρίσει την καλύτερη επίδοση επί ημερών του Γεωργιανού προπονητή στη δεύτερη θητεία του.

Στα ευχάριστα για την τεχνική ηγεσία της «Κυρίας» το γεγονός πως με τις αναβολές αγώνων υπήρχε ο χρόνος για να επιστρέψουν όσοι νόσησαν και να καλύψουν το χαμένο έδαφος στις προπονήσεις. Παράλληλα, δόθηκε η ευκαιρία στον Σόμα Νόβοτνι να γνωρίσει τους νέους συμπαίκτες του και να εγκλιματιστεί όσο το δυνατό περισσότερο στα νέα δεδομένα της ζωής του εντός και εκτός γηπέδου. Τόσο ο Κετσπάγια, όσο και η διοίκηση προσδοκούν ότι ο 27χρονος επιθετικός θα λύσει το επιθετικό πρόβλημα και θα διορθώσει το λάθος της επιλογής του Κάιλ Λάφερτι. Εκτός απροόπτου ο Νόβοντι θα πάρει φανέλα βασικού στο ντέρμπι με την ΑΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ