aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Φάνηκε στο χειροκρότημα

Ανόρθωση: Φάνηκε στο χειροκρότημα

Το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου της Ανόρθωσης και το αίσθημα της αδικίας στο τέλος του ισόπαλου (1-1) ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ μαρτυρούν πως η ομάδα της Αμμοχώστου πέρασε με επιτυχία το πιο δύσκολο τεστ δυνατοτήτων στη σεζόν.

Μπορεί να μην κέρδισε ή για την ακρίβεια να έχασε δύο βαθμούς, όμως έδωσε διαπιστευτήρια των δυνατοτήτων της. Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ ήταν η κυρίαρχος της αναμέτρησης, πέτυχε δύο τέρματα (μέτρησε το ένα), είχε δοκάρι και άλλες 3-4 σπουδαίες ευκαιρίες που δεν έγιναν γκολ είτε εξαιτίας του Μπέλετς ήταν γιατί δεν υπήρχε καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια.

Τι κι αν ο Άνχελ Γκερέρο, ο ηγέτης της Ανόρθωσης έως τώρα στη σεζόν, δεν ήταν σε καλή βραδιά με πολλές λανθασμένες πάσες και αβίαστα λάθη, οι κυανόλευκοι ήταν και πάλι πολύ δημιουργικοί. Το κοντέρ σταμάτησε στις 13 τελικές προσπάθειες.

Κορυφαίος του αγώνα ο Έλντερ Φερέιρα. Πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης και άλλο ένα που ακυρώθηκε για οφσάιντ μερικών εκατοστών. Είχε δοκάρι και ήταν πρωταγωνιστής σε άλλες 1-2 καλές στιγμές της «Κυρία». Ο Πορτογάλος εξτρεμ συνεργάστηκε άψογα με τον Ουαγκέ, η δεξιά πτέρυγα της Ανόρθωσης πετούσε φωτιές και ο Αντόνιο Πριέτο δικαιούται να νιώθει δικαιουμένος που του έδωσε δεύτερη ευκαιρία μετά την κάκιστη παρουσία του στην περασμένη σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ