aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Έξω απ’ τα νερά της η… μισή ομάδα

Ανόρθωση: Έξω απ’ τα νερά της η… μισή ομάδα

TOY ΙΑΚΩΒΟY ΚΑΚΟΥΡΗ

Η ανάλυση του Τιμούρ Κετσπάγια στους παίκτες του για τον αγώνα με το Παραλίμνι μπορεί να… κρατήσει ώρες ολόκληρες. Δεν είναι ικανοποιημένος με κάποιους παίκτες και το δείχνει. Στην απουσία του Τορνίκε Οκριασβίλι και τις ενοχλήσεις που είχε ο Νίκος Καλτσάς (αν και ήταν στον πάγκο), επέλεξε πιο δημιουργικούς (αλλά αργούς) για τα φτερά της επίθεσης.

Σίγουρα θέλει περισσότερη ενέργεια και μεγαλύτερη πρωτοβουλία από τον Ντορ Μίχα που θεωρείται βαρόμετρο. Από τον Γιόζεφ Χούσμπαουερ πήρε πολύ λίγα, αν και μετρά δέκα συμμετοχές. Μία συμμετοχή παραπάνω έχει ο Τσαρλς Ελουντού, ο οποίος ήταν στο αρχικό σχήμα κόντρα στην ΑΕΛ, χθες έπαιξε άλλα 45 λεπτά, η προσφορά του ήταν μηδαμινή και τα λάθη του πολύ περισσότερα από τις σωστές του ενέργειες.

Τα εύκολα λάθη δεν αποφεύγει ούτε ο Δημήτρης Χριστοφή, αν και από το πόδι του προήλθε η ενέργεια και η ασίστ στο τρίτο γκολ. Επίσης, ένας παίκτης που προβληματίζει τον Κετσπάγια είναι ο Άντερσον Κορέια, ο οποίος είναι, επιεικώς, έξω απ’ τα νερά του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ