aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Εξέλιξη εντός της εβδομάδας

Ανόρθωση: Εξέλιξη εντός της εβδομάδας

Μέσος, κεντρικός αμυντικός και τερματοφύλακας Κύπριος ή ξένος κάτω των 22 ετών, είναι οι επόμενες μετεγγραφικές κινήσεις για την Ανόρθωση, με τις οποίες θα ολοκληρώσει τον αρχικό σχεδιασμό της. Για τις πρώτες δύο θέσεις, οι βασικοί υποψήφιοι είναι οι Πελουπέσι και Αραγιούρι αντίστοιχα. Ουσιαστικά στην ομάδα της Αμμοχώστου αναμένουν την απάντησή τους, στην πρότασή της για συνεργασία. Εξέλιξη αναμένεται εντός της εβδομάδας και για τις δύο πιο πάνω περιπτώσεις.

Την ώρα που εντείνονται οι ενέργειες για να συμπληρωθεί το ρόστερ, η Ανόρθωση ξεκίνησε δουλειά στις Πλάτρες. Εκεί μεταφέρθηκε από χθες το σκηνικό της προετοιμασίας, με τον Κετσπάγια να έχει στη διάθεσή του και τον Λόρια που επέστρεψε στην Κύπρο. Ο Λάφερτι, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, αναμένεται να έλθει εντός της εβδομάδας για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής και ακολούθως να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα στις Πλάτρες.

Εξάλλου, η Ανόρθωση με ανακοίνωση, υπενθυμίζει ότι το Σάββατο 3 Ιουλίου είναι η τελευταία μέρα που θα μπορούν οι κάτοχοι διαρκείας 2020-21 να ανανεώσουν τις κάρτες τους, διατηρώντας τις θέσεις που κατείχαν. «Τονίζεται πως δε θα δοθεί καμιά παράταση και ακολούθως οι θέσεις ελευθερώνονται», σημειώνει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ