aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Εξαφάνισε τα μαύρα σύννεφα και έβαλε το τρένο στις ράγες

Ανόρθωση: Εξαφάνισε τα μαύρα σύννεφα και έβαλε το τρένο στις ράγες

Τα… μαύρα σύννεφα που σκέπασαν για τα καλά το «Αντώνης Παπαδόπουλος» μετά τις ήττες της Ανόρθωσης από ΑΕΛ και ΑΕΚ (ενδιαμέσως απέτυχε να κερδίσει τη Φλόρα στο ΓΣΠ) εξαφανίστηκαν μετά τις διαδοχικές επιτυχίες επί της Ομόνοιας στη Λευκωσία και Πάφος FC εντός έδρας.

Πρώτο «διπλό» στη σεζόν και πρώτο «ζευγάρωμα» νικών μετά τον Φεβρουάριο, έφεραν τους κυανόλευκους στην πέμπτη θέση και επανέφεραν το τρένο στις ράγες διεκδίκησης των υψηλών στόχων της ομάδας.

Η διακοπή του πρωταθλήματος για τους αγώνες της προκριματικής φάσης του παγκοσμίου κυπέλλου επιτρέπει στην ομάδα της Αμμοχώστου να γεμίσει τις μπαταρίες ενόψει της συνέχειας σε Κύπρο και Ευρώπη. Με εξαίρεση τους διεθνείς Αρτυματά, Αντωνιάδη, Αβραάμ, Χρυσοστόμου, Ιωάννου, Αμπαρτζουμιάν, Αραγιούρι, Λόρια και Κατσαράβα οι υπόλοιποι παίκτες θα πάρουν ανάσες ξεκούρασης.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια εύχεται από βδομάδας να επιστρέψουν όλοι υγιείς στη βάση τους, ώστε να πάει με σχεδόν λευκό ιατρικό δελτίο στο ΓΣΠ για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό με την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Οι Λάφερτι και Νινούα αναμένεται να είναι ετοιμοπόλεμοι, ενώ ο Μπουσουλάτζιτς μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ