aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Έβαλε στο «μάτι» ακόμα έναν Κύπριο ο Κετσπάγια

Ανόρθωση: Έβαλε στο «μάτι» ακόμα έναν Κύπριο ο Κετσπάγια

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Πρόθεση της Ανόρθωσης είναι να προχωρήσει άμεσα στην απόκτηση του Ρενάτο Μαργκάσα τις επόμενες ώρες. Όταν η «Κυρία» καταβάλει το ποσό των 50.000 ευρώ στη Νέα Σαλαμίνα θα ολοκληρωθεί η μετεγγραφή του πολιτογραφημένου Κύπριου μέσου. O Μαργκάσα είναι σε διακοπές και θα επιστρέψει στην Κύπρο στις 29 Ιουνίου.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια εξακολουθεί να κοιτάζει έντονα την κυπριακή αγορά και σύμφωνα με πληροφορίες της «Goal» επιθυμεί την απόκτηση ενός ακόμη Κύπριου ποδοσφαιριστή, πέραν του Κωστάκη Αρτυματά. Ο Γεωργιανός προπονητής εξετάζει κάποιες περιπτώσεις παικτών, γνωρίζει πολύ καλά τι χρειάζεται η ομάδα του για να «κτίσει» πλήρες ρόστερ και σύντομα θα προκύψουν κι άλλες κινήσεις.

Ο Κετσπάγια είναι από τους προπονητές που πιστεύουν στους Κύπριους παίκτες και το έχει αποδείξει πολλάκις στο παρελθόν. Προτιμά να έχει στην ομάδα του έναν δουλευταρά Κύπριο παίκτη, παρά έναν ξένο που θα αμείβεται με πολύ περισσότερα και θα είναι αμφιβόλου αξίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ