aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Έτσι συνέτριψε την Ομόνοια (video)

Ανόρθωση: Έτσι συνέτριψε την Ομόνοια (video)

Νίκη με την οποία παίρνει προβάδισμα στη σειρά, πήρε το βράδυ της Δευτέρας στο «Κίτιον», η Ανόρθωση που επιβλήθηκε της Ομόνοιας με 5-2. Το επόμενο παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη στο «Ελευθερία».

Το δελτίο Τύπου: «Νίκη με την οποία παίρνει προβάδισμα στη σειρά, πήρε το βράδυ της Δευτέρας στο “Κίτιον”, η ομάδα μας που επιβλήθηκε της Ομόνοιας με 5-2. Στο πρώτο ημίχρονο, η Ομόνοια ήταν η ομάδα που είχε το παιχνίδι περισσότερο στα μέτρα της, κάτι που την έφερε μάλιστα να προηγείται στο σκορ με 0-1 χάρις σε ένα τέρμα του Σέζαρ. Η ομάδα μας αν και είχε όρεξη και διάθεση στο παρκέ, οι φουτσαλιστές μας αδυνατούσαν να βρουν τις λύσεις στην καλά οργανωμένη άμυνα της Ομόνοιας. Ως εκ τούτου, η ανάπαυλα βρήκε την ομάδα μας να είναι πίσω στο σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Ανόρθωση υπό τις ιαχές του κόσμου της που βρέθηκε στο γήπεδο και δεν σταμάτησαν λεπτό να την υποστηρίζουν, άσκησε έντονη πίεση στην Ομόνοια. Πίεση που έφερε καρπούς, ο Φελίπε λίγο πριν την εκπλήρωση τριών λεπτών στο ημίχρονο με σουτ νίκησε τον Σκαμπύλη και έφερε το παιχνίδι στα ίσα και τη ψυχολογία με το μέρος της ομάδας μας. Στα επόμενα λεπτά η ομάδα ήταν καταιγιστική, είχε μπροστά της όμως ένα εξαιρετικό τερματοφύλακα που κρατούσε το παιχνίδι στην ισοπαλία.

Το 2-1 για την Ανόρθωση ήρθε λίγο πριν την εκπλήρωση οκτώ λεπτών στο δεύτερο ημίχρονο, η άστοχη εκτέλεση κόρνερ από την Ομόνοια που αγωνιζόταν με flying goalkeeper, έφερε την μπάλα στον Φουμάσα, ο οποίος κέρδισε κάποια μέτρα και «πυροβόλησε» την κερκίδα της Ομόνοιας, δίνοντας μέσα σε ξέφρενα πανηγύρια το προβάδισμα στην ομάδα μας.

Το τρίτο γκολ για την ομάδα μας, ήρθε στο 29:13, ο Κόκκινος διάβασε τέλεια το παιχνίδι της Ομόνοιας που συνέχισε να αγωνίζεται με flying goalkeeper και με κλέψιμο έγραψε το 3-1. Το 4-1 ήρθε ένα λεπτό αργότερα από τον τερματοφύλακα Οδυσσέως, που με βολέ από την εστία του, σημάδεψε το αντίπαλο τέρμα γράφοντας έτσι το 4-1, δίνοντας έτσι σημαντικό προβάδισμα στην ομάδα μας για τη νίκη.

Η συνέχεια έφερε την ομάδα μας να αμύνεται αποτελεσματικά, να κρατά μπάλα και να κτυπά στην κόντρα την Ομόνοια και 100 δευτερόλεπτα πριν το τέλος, με ένα πανέμορφο συνδυασμό των Κουλουμπρή, Φελιπίνιο και Φουμάσα, έφερε τον τελευταίο μόνο με το τέρμα να γράφει το 5-1. Λίγο πριν τη λήξη η Ομόνοια μείωσε στο τελικό 5-2.

Η ψεσινή νίκη είναι μεν σημαντική γιατί φέρει την ομάδα μας σε θέση οδηγού, ωστόσο για να έχει αντίκρισμα χρειαζόμαστε ακόμη μία. Το επόμενο παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη στο «Ελευθερία». Κλείνοντας θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον υπέροχο μας κόσμο, που όχι μόνο στήριζε την ομάδα διαρκώς ακόμη και στα δύσκολα του παιχνιδιού, αλλά και για την άψογη συμπεριφορά που έδειξαν σε όλο το παιχνίδι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ