aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Έτοιμος να παίξει ο Χριστοφή, πρώτη παρουσία και χειροκρότημα

Ανόρθωση: Έτοιμος να παίξει ο Χριστοφή, πρώτη παρουσία και χειροκρότημα

Στον πάγκο της Ανόρθωσης βρίσκεται ο Δημήτρης Χριστοφή στον εντός έδρας αγώνα με τη Δόξα για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Κύπριος εξτρέμ υπέγραψε το απόγευμα της Παρασκευής (31/1) συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Αμμοχώστου διάρκειας ενάμιση χρόνου, λίγο αργότερα προπονήθηκε για πρώτη φορά υπό τις οδηγίες του Τιμούρ Κετσπάγια και το Σάββατο (1/2) παίρνει «γεύση» από το «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Ο 31χρονος εξτρέμ ήταν χαμογελαστός και ορεξάτος στο «ζέσταμα» των ποδοσφαιριστών πριν την έναρξη της αναμέτρησης και όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της «Κυρίας», Σάββας Πηλακούτας στην κάμερα της Cablenet είναι απόλυτα έτοιμος για να αγωνιστεί και εναπόκειται στην τεχνική ηγεσία πότε θα τον ρίξει στη «μάχη».

Ο Δήμητρης Χριστοφή χειροκροτήθηκε από τους οπαδούς της Ανόρθωσης πριν την έναρξη του αγώνα και ανταπέδωσε το χειροκρότημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σάββα Πηλακούτα: «Ο προπονητής ήθελε στην ομάδα ποδοσφαιριστές που γνωρίζει και που μπορούν να βοηθήσουν. Έφυγαν οι Κοφί και Σαντίκ, αυτοί που θεώρησε ο προπονητής ότι δεν πρόσφεραν. Προσθέσαμε λύσεις εκεί που θεωρούσε ο προπονητής ότι χρειαζόταν επιπλέον ενίσχυση. Ο κόσμος πιθανόν να ήθελε τέσσερις μεταγραφές, αλλά οι ομάδες δεν λειτουργούν έτσι. Ανανίτζε και Χριστοφή μπορούν να παίξουν σε όλες τις θέσεις μπροστά. Θα χρειαστούν όλοι στον μαραθώνιο, είναι αυτοί που μας κρατούν στην πρώτη θέση. Έχουμε και Μαργκάσα και Οκριασβίλι τραυματίες, υπάρχουν πολλές επιλογές στα χέρια του Τιμούρ. Ο Ανανίτζε μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μερικά λεπτά, δεν είναι απόλυτα έτοιμος. Ο Χριστοφή ήταν έτοιμος ακόμα και για την εντεκάδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ