aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Έτοιμοι για λύσεις οι «νέοι»

Ανόρθωση: Έτοιμοι για λύσεις οι «νέοι»

ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΚΟΥΡΗ

Η μετεγγραφική περίοδος του Ιανουαρίου ολοκληρώθηκε με δύο προσθήκες για την «Κυρία», με όλες τις ενδείξεις να οδηγούν στο συμπέρασμα ότι μπορούν να προσφέρουν λύσεις. Ο Ανανίντζε, ως ηχηρό όνομα λόγω των απολαβών και της μακρόχρονης θητείας του στη Σπαρτάκ Μόσχας και ο Δημήτρης Χριστοφή που άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στο ντεμπούτο του, πιστεύεται ότι θα βοηθήσουν σημαντικά.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι όταν ζητήθηκε από τον Γκαλίτσιο, να μιλήσει για τους νεαοφερμένους τους χαρακτήρισε «σπουδαίους παίκτες»: «Μας βοήθησαν πάρα πολύ. Είναι δυο σπουδαίοι παίκτες, καλά παιδιά και τους δεχθήκαμε με τον καλύτερο τρόπο. Ελπίζουμε να μας βοηθήσουν να πετύχουμε τους στόχους μας». Για τον Τζίμη, ιδιαίτερη αναφορά έκανε και ο Τιμούρ Κετσπάγια: «Χαίρομαι που μπήκε και έβαλε το γκολ. Όχι μόνο το γκολ. Μας βοήθησε με τις κινήσεις του στην επίθεση, κράτησε την μπάλα και είμαι χαρούμενος που ένας παίκτης που ήρθε χθες μας βοήθησε τόσο πολύ».

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Τα ευρήματα στα δεφτέρια δεν ρίχνουν φως…

Τόσο ο Ανανίντζε όσο και ο Χριστοφή, δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο μεθαυριανό ντέρμπι με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ, αφού όταν είχε οριστεί αρχικά δεν ανήκαν στο δυναμικό της «Κυρίας».

Διαβάστε επίσης: Ντούρις: «Ήταν σοκ για εμένα. Ακόμα μεγαλύτερος αντίπαλος ο ΑΠΟΕΛ»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ