aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Ετοιμάζει βαλίτσες ο Πόποβιτς

Ανόρθωση: Ετοιμάζει βαλίτσες ο Πόποβιτς

Μπαίνει άλλο ένα σημαντικό κομμάτι στο παζλ του Τιμούρ Κετσπάγια σε ότι αφορά τον μετεγγραφικό σχεδιασμό της Ανόρθωσης. Ο Ντένις Πόποβιτς αναμένεται στην Κύπρο αρχές της ερχόμενης βδομάδας για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας διετούς διάρκειας με την ομάδα της Αμμοχώστου.

Ο Σλοβένος μεσοεπιθετικός θα ντυθεί στα κυανόλευκα με καθυστέρηση δύο χρόνων, αφού εδώ και μία διετία σχεδόν σε κάθε μετεγγραφική περίοδο ήταν στο «κάδρο» του Τιμούρ Κετσπάγια. Αυτή τη φορά κατά τα φαινόμενα η επιθυμία του 53χρονου προπονητή θα γίνει πραγματικότητα και ο 31χρονος ποδοσφαιριστής θα ενισχύσει τη μεσαία γραμμή της «Κυρίας». Ο Πόποβιτς μπορεί να αγωνιστεί ως δημιουργικός μέσος («οκτάρι») και επιτελικός μέσος («δεκάρι»).

Την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα της Ανόρθωσης πραγματοποίησε ο Πάουλους Αραγιούρι η προσωπικότητα του οποίου ξεχωρίζει στο «Αντώνης Καρράς» με το «καλημέρα». Στα ευχάριστα για τους κυπελλούχους είναι η επιστροφή στις προπονήσεις των Ρισβάνη, Κώστα Αρτυματά και Παναγιώτη Αρτυματά. Δεν αποκλείεται οι δύο τελευταίοι να πάρουν χρόνο συμμετοχής στο φιλικό του Σαββάτου (17/7, 20:00) με τον Εθνικό στο Δασάκι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ