aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Ετοιμάζει βαλίτσες για Πολωνία και… ενδεκάδα μετεγγραφών

Ανόρθωση: Ετοιμάζει βαλίτσες για Πολωνία και… ενδεκάδα μετεγγραφών

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Η επιστροφή του Κυριακού Γιάγκου!

Οι ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για την αυριανή (25/7) αναχώρηση για την Πολωνία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Η μεγαλύτερη απουσία θα είναι αυτή του Αμρ Ουάρντα. O Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός, χωρίς βίζα δεν μπορεί να ανέβει στο αεροπλάνο, γι’ αυτό και δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή που ανακοινώθηκε το πρωί της Κυριακής.

Ο δεύτερος μικρόκυκλος προπονήσεων, όπως αρέσκονται να λένε οι ειδικοί, ολοκληρώθηκε στις Πλάτρες και η «Κυρία» -μετά από δύο ημέρες ξεκούραση- θα μπει στο κυρίως πιάτο της προετοιμασίας. Εκεί όπου ο Ντάρκο Μίλανιτς θα έχει την ευκαιρία να διαπιστώσει σε ποια αγωνιστική κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες του μέσω και των φιλικών αγώνων. Όπως είναι γνωστό, επί πολωνικού εδάφους οι κυανόλευκοι θα αντιμετωπίσουν στις 27 Ιουλίου (13:00) την ισραηλινή Μακάμπι Πετάχ Τίκβα, στις 30 Ιουλίου (19:00) την Ομόνοια και στις 3 Αυγούστου (19:00) την πολωνική Ραντόμιακ Ράντομ, και οι τρεις αναμετρήσεις θα μεταδοθούν από την Cablenet, ενώ έχει διευθετηθεί το ντέρμπι με την Ομόνοια να προβληθεί και σε ανοικτή ζώνη από τον Alpha Κύπρου.

Παρά το γεγονός ότι ο σχεδιασμός βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη, η τεχνική ηγεσία εμφανίζεται ικανοποιημένη από το μέχρι στιγμής χτίσιμο, ουσιαστικά μιας νέας ομάδας. Τα νέα αποκτήματα είναι εννέα, ενώ πολύ σύντομα θα γίνουν τουλάχιστον… ενδεκάδα. Ο Μίλανιτς φρόντισε να γεμίσει την αμυντική γραμμή που έμπαζε νερά στην περσινή σεζόν κι έχει την ευκαιρία να δουλέψει για να περάσει τη φιλοσοφία του σε παλιούς και νέους. Κάτι που θα εντατικοποιηθεί κατά τη διάρκεια της παραμονής στην Πολωνία.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Αποστολή για Πολωνία με Βερχόβετς και Πόποβιτς, χωρίς Ουάρντα

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ